Fredag-lördag-söndagskort

Projekt närmaste framtiden: Samla ihop min energi. Vara uppmärksam på var/vem/vad jag läcker ut energi och bryta fortare än nånsin😉. Övning ger färdighet. Det är mitt uppdrag till mig själv. Dessutom behöver det inte alltid handla om måste-grejer eller tanke-grejer för att behöva återhämtning. Även roliga, sociala saker tar energi 😴….

Att ligga steget före kanske är bra tänker jag. Då kanske det inte försvinner så mycket energi vid oförberedda saker eftersom man är så himla mycket i fas med sig själv?! Hmm… den tanken är nog inte helt åt skogen…. ✌😍

Den här veckan har jag nog inte hängt med. Tydligen är det redan fredag. Helg tackar jag aldrig nånsin nej till🙄. I tisdags trodde jag det var onsdag och idag trodde jag också att det var onsdag. Det kallas visst att vara veckovill…. 😂Lite roligt tycker jag. Lättroad är nog mitt tredje namn nu när jag tänker efter…. Det kan nog dom som känner mig väl intyga.

Önskar i alla fall mig själv och läsare av inlägget en superbra helg! 🌞💖🌞💖

 

Fredagsbudskap

Att vara modig. Att vara sann emot dig själv och därmed andra, en ljuskrigare som står upp för sin sak och tar beslut från hjärtat (känslan), inte från tankarna om vad du eller andra tycker att du borde. Våga ta plats och ta för dig. Stå upp för dig själv. Du är och har så mycket mer att ge/förändra/klara av än du tror. Att vara modig betyder inte att man inte är rädd, det betyder att man vet om sin oro/rädsla men inte låter den hindra sig.

 

Lördagsbudskap

Ta tid för dig själv, egentid. Behöver du göra något eller kan du faktiskt låta det vara? Gör något avslappande. I tystnad kommer du närmare dig själv, ditt själsliga jag. Meditera, gå ut i naturen eller vad du själv känner för som ger dig ett inre lugn. Så kan du komma tillbaka och vara fylld av ny, balanserad, skön energi. Men framförallt din egen energi.

 

Söndagsbudskap

Lita på din intuition. Den leder dig alltid rätt även om det inte verkar så. Var uppmärksam på saker som vill säga dig något, som du verkligen lägger märke till. Det kan vara i drömmar eller när du är vaken. Nåt sånt där som bara får allting att stanna upp för en kort sekund och du bara vet att det betyder något som du kan ha hjälp av. Symboler finns i massa olika former. Lita på dom tecken du får av din själ. Dom är dina vägvisare när du behöver och bara väntar på att du ska lägga märke till dom.

 

Kram 🍀

 

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *