Tankar & känslor & Svar på en ja/nej-fråga

Wow! Jag fick så himla mycket respons på mitt förra inlägg som handlade om känslor. Det är ju underbart om så bara en enda mening ger någon annan vägledning eller insikt. Tack❤❤❤!

Innan den där dörren till mitt inre öppnades visste jag inte att jag kunde förändra/välja så att jag kunde må bättre. Jag reagerade automatiskt känslomässigt- så starkt och stort som det alltid blir- och trodde att så här funkar det. Trodde att jag hade otur om jag råkade ut för negativa liknade situationer/relationer om & om igen. Jag tänkte egentligen aldrig på vad jag tyckte och tänkte om något. Jag trodde starkt på att jag var drabbad av något förutbestämt öde…. ?

 

 

Det måste vara något eller någon som öppnar den där dörren. In…. till det inre…. Närmare en själv….?

Och när jag väl hade tagit ett kliv innanför förstod jag att jag varken kunde eller ville gå tillbaka till den tanken om att allt är ett öde som inte går att göra nåt åt.

Däremot började jag istället tro på att det finns något som heter Karma. Att det finns olika Energier. Att det finns ord som Tillit, Harmoni, eget & andras Ansvar, lära Känna & Tycka om mig själv, Intuition, Förändring, Insikter, Budskap, Mönster som går på rutin men egentligen inte känns bra eller ger något, Speglingar hos mig i andra människor som vill säga något, Projektioner från andra människor som också vill säga nåt….

Livet utanför den där dörren finns kvar med allt vad det innebär. Som kastar mig fram & tillbaka för att se om jag klarar behålla mitt inre lugn. Om jag lärt mig nåt sen sist. För tillbaka i ouppklarigheter hamnar jag ändå vare sig jag vill det eller inte. Tills jag lärt mig det jag ska förstås. Innan dess går jag i den där spiralen och upplever samma/liknande saker. Sen testas jag en sista gång av Universum bara för att…. Den gången är ändå rätt skön. När jag inte längre reagerar och behöver reda ut ännu ett garnnystan. Men vägen dit är alltid krokig. Men det är för att jag är jag. Alla gör på olika sätt & så länge man är sann mot sig själv så är det så HIMLA bra! Men nån dans på rosor är det verkligen inte! ???

 

Inte nog med att man ska deala med saker man gjort emot sig själv och/eller andra och göra sig fri från såna där tråkiga saker som rädsla, skam och skuld…. En del människor tycker inte om att man förändras och exempelvis börjar säga ifrån. Då kan dom börja göra motstånd. En sak har jag lärt mig tusen gånger om, ta aldrig ansvar för om en annan människa reagerar negativt när du själv är glad och har upptäckt något som du vill förändra! Även fast det var många år sen den allra första gången jag stod upp för vad jag tyckte och kände, är det fortfarande läskigt med en viss typ av personligheter. Det kanske det alltid kommer att vara, vad vet jag?! Huvudsaken är att jag gör det om det känns bäst. Annars kan man ju ibland välja den smidiga vägen, att inte säga något alls. Men inte av skälet att jag inte vågar längre, utan för att det faktiskt inte är så viktigt egentligen. Det är helt enkelt inte värt det vissa gånger.

Att vara här & nu är inte alltid så lätt men ju mer vågar se sig själv i vitögat och sortera bort, både inuti och utanför, ju bättre går det. Ju fler stunder av närvaro kommer automatiskt. Plötsligt händer det!!! ???

Favorit i repris….

Ställ en ja/nej-fråga. Välj mellan siffra 1-3. Scrolla ner och läs svaret!

 

 

 

 

 

 

 

 

Svar nr 1: Du har fått upp 10 ögon på tärningen, du får det du önskar.

Svar nr 2: Dina teblad visar ett ankare, försök med ett miljöombyte.

Svar nr 3: Sibyllan ser en månskära i handen, handla som om det redan skett.

 

Trevlig helg! Kram! ????

 

 

 

 

2 thoughts on “Tankar & känslor & Svar på en ja/nej-fråga

  1. Idag var det som om du hade skrivit om mig ☺kände så väl igen mig. Tack för dagens budskap, jag valde nr 3 och det kändes rätt ❤

    1. Vad roligt att du kände igen dig & att budskapet blev bra! ? Hoppas helgen varit bra. Kram ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *