Native Spirit <3 Välj ett kort

Vårväder! 🌞🌞🌞🌞🌞

Jag har fixat & trixat lite dom senaste dagarna med hur jag ska äta med tanke på IBS. Eftersom det tagit så lång tid att komma på vad jag kan stoppa i mig utan att bli uppsvullen så kände jag att det är dags att ta nästa steg, nämligen själva portionerna.

Det jag kommit fram till är att om jag äter en portion på ca 100 gram så blir jag inte svullen. Det är en väldigt liten portion men jag får väl äta desto oftare helt enkelt.

Nu får det minsann bli ändring på saker & ting, inom lite olika områden av mitt liv. Blir ju galen när det bara känns som jag står i gyttja och inte kommer nånstans. Snacka om energiförlust! Värre är det ju också när jag själv tycker att jag gjort allt jag kan men det ändå inte händer nåt! Det är väl då jag ska ta tag i livlinorna Tålamod & Tillit antar jag!

I alla fall, just när jag kommit på det där med portionerna och kände mig taggad att jag hittat ett sätt att komma vidare, bjöd min svärmor på kalas. Smörgåstårta & en annan god tårta med grädde, choklad & smörkräm. Jag kan säga att det blev bra mycket mer än 100 gram/portion igår! Mmm…. supergott! Och uppsvällande! Fast väääldigt självförvållat…. Sen låg vi i soffan som två trötta sälar jag & min man. Aja, ny dag- nya möjligheter som det nu så käckt heter!

 

Nu har jag haft den här bloggen 6 månader! Och eftersom jag är en sån där struktur-rutin-människa känns det bra att varje inlägg ser ungefär likadant ut. Personligt, vardagligt och sen nåt budskap eller liknande. Det verkar som mitt liv alltid går ut på att hitta min plats i olika sammanhang…. 🙄🙄🙄

Så välkommen att välja ett kort 1-3…. Scrolla ner och läs budskapet för det kort du valde….

 

 

 

 

 

 

 

KORT NR 1: Nya möjligheter. Du är redo. Ta ett steg ut i det okända, ta en chans/risk. Kliv ur dina begränsningar för att känna mer livsglädje och passion. Gör dig fri. Det är dags att möjligen göra en resa eller något nytt och spännande. Tveka inte för nu är tidpunkten rätt.

KORT NR 2: Du har väntat på en förändring inom något område av ditt liv och den kommer nu. Var uppmärksam på tecken från nära & kära som inte längre är fysiskt närvarande, symboler, textrader i låtar eller böcker. Nu kan tecken komma från alla håll & kanter. Lita på din intuition som alltid leder dig vidare på just din väg.

KORT NR 3: Ha självförtroende. Stå stark i din egen energi. Stå på dig och ta plats. Var inte rädd för att säga vad du tycker och känner. Din sanning är viktig. Låt inte andra göra dig liten och svag. Låt ditt inre ljus stråla ut från dig i allt du gör, i ord & handling även om du är rädd eller det känns ovant. Låt din inre visdom ta dig framåt på din väg så att andra kan/vågar samma sak.

 

Långpromenad i Solen. Tack för idag! 🌞😍

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *