Fredagsblandat

Nån gång (innan jul hoppas jag ?), ska jag få hjälp av min alldeles privata IT-support Anitha med att piffa upp min blogg lite. Det finns tydligen en hel del roliga inställningar sa hon på telefon sist. Jag har liksom ingen koll på vad som händer om jag trycker på en inställning, vad det egentligen är som ändras. Så bra då att Anitha vågar sånt tycker jag. Anitha är förresten inte hennes riktiga namn, däremot ett cirka 15 år gammalt smeknamn. HERREGUD, vad tiden går! Minnet sviker dock, vi kommer inte ihåg varifrån namnet kommer…. ??? Det ska bli riktigt intressant att se vad hon har att säga om alla inställningar. Hoppas inte det finns så många, jag har så svårt att välja ?. Stjärntecknet VÅG som jag är stämmer väldigt bra på mig vad gäller det. Ju mindre alternativ, ju lättare blir det. Och eftersom Anitha vet just detta kommer hon nog presentera en hel massa fina och trevliga alternativ för mig ?. Det blir nog en rolig blogg-dejt. Om både hon & jag känner mig väl kommer jag “slita mitt hår” av ambivalens….

En annan sak som jag känner mig lite pirrig inför är uppträdandet nästa lördag med Joyvoice-kören som jag anmält mig till. Det lilla uppträdandet ska vara på stan, på dagtid och jag står längst fram eftersom jag är kort. Lite exponerad om man säger så. Inte för att tror att publiken kommer kolla just på mig, utan för att jag aldrig gjort nåt sånt tidigare. Men nu spelar det ingen roll hur mycket jag ångrar att jag anmälde mig ???. Jag brukar alltid fullfölja det jag startat upp. Nån princip jag har. Dessutom måste jag ju utmana mig själv lite tänker jag. Ögonen är ju ändå som klistrade på körledaren som visar en massa saker så det blir nog bra. Nu är det hårdträning i vardagsrummet som gäller utan låttext-blad! ♩??

För övrigt är helgen ett oskrivet blad….. Helg, I love you! ???

VÄLKOMMEN att välja ett kort mellan 1-3, skrolla ner och läs vilket budskap du drogs till.

 

 

 

 

Kort Nr 1: Fundera på vad DU egentligen tycker om dig själv och den du är. Försök hitta saker du uppskattar med dig själv. Du är mycket mer än den du varit och/eller den du lärt dig att vara av andra. Finns det något du vill förändra och göra annorlunda? Klaga inte på eller döm dig själv för en massa saker. Ett tips: Sätt dig vid vatten, tänk dig att du lägger allt du faktiskt egentligen inte behöver på ett löv och låt det flyta bort med vattnet. Det kan vara vad som helst, jämförelser med andra, saker du borde gjort, saker du önskar du hade gjort annorlunda osv. Allt sånt där finns inom dig och påverkar dig, om än så lite. Just nu: Hitta tillbaka till dig. Alla negativa tankar om dig själv får flyta iväg med vattnet. Känn inom dig att dessa nu inte längre spelar någon roll. Känn dig underbar.

Kort Nr 2: Var uppmärksam på var din energi tar vägen. Den försvinner av bara farten ibland. Ger du för mycket till andra? Eller tar du för mycket av andra? Det kan vara en utmaning att balansera sin energi. Tänk efter lite extra idag innan du lägger energi på något. Stå stilla och känn efter om detta egentligen är något viktigt för dig. Energi finns både i ord och handling och tankar. Stanna upp ofta. Tänk dig att varje gång du lägger nån slags energi gör du ett uttag på ditt bankkonto. “Köper” du sånt som inte är till nån nytta? Som inte ger dig nåt? När du är stabil i din energi dyker andra saker upp som är mer viktiga och bra för dig.

Kort Nr 3: Det finns en eld inom dig som brinner för någonting. Sätt ord på det du längtar efter inför dig själv eller någon annan, så blir den lite mer verklig. Inga tänk om-tankar, stanna kvar i den sköna känslan. Det är ett lugn inom dig. Harmoni. Tyst och skönt. Allt är bra. Allt är precis som det ska. Du har upptäckt något inom dig som är viktigt för dig och någon process är igång. En liten eld, en glöd i ditt hjärta. Släck den inte, låt inte heller någon annan släcka den.

Kram och trevlig helg! ??????

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *