Vardagsvanligt

Var sak har sin tid och alla vet ju hur jobbigt det kan vara att ta tag i något som man sååå gärna vill. Av olika anledningar som är alldeles för många så är det prioritera som gäller hur gärna man än VILL något. Huvudet vill men inte kroppen. Och nästa gång är det kanske känslorna som inte vill. Dels finns det inte hur många timmar på ett dygn som helst, dels så är det viktigt att lyssna på alla delar av sig själv, inte bara förnuftet.

Och tro det eller ej, hur mycket känslomänniska jag än uppfattas vara av både mig själv och andra, så är det oftast förnuftet som fått bestämma. Det är nog delvis därför jag gått in i väggen. Tror jag själv 😃😃😃

Jag kommer aldrig ge mig på att känslor är viktiga. Jag har sett alltför många som flyr från sina känslor genom att sysselsätta sig, döva sig, slingra sig, projicera sina känslor på andra genom negativa beteenden. Inklusive jag själv. Fast inte nu. Men förr. Och då menar jag ens egna äkta, sanna känslor…. Inte känslor man tar fram i ett visst läge för att få bekräftelse eller fördelar eller kontroll….

Så blev det som vanligt att jag svävade iväg. Jag ville egentligen bara säga att jag har tagit tag i en sak som jag känt för länge, nämligen att komma igång med mina promenader. För var sak har sin tid och dom andra sakerna är antingen färdiga nu eller så har jag prioriterat om lite…. 😉😉😉😄😄😄

Så nu har jag varit ute och gått 45-60 minuter varje dag i 7 veckor. Med undantag max 5 dagar när det regnade jättemycket. Fatta hur många timmar det blir om man räknar på det! 👌Jag är ingen träningsmänniska/gå på gym-människa. Jag vill bara umgås & ha lite egentid med naturen. Gå sakta som en snigel eller maxa farten spelar ingen roll 💃💃💃

I går kväll stod jag nära den här ekorren i flera minuter. Himla häftigt!

Enligt Solögas bok-Djurens språk betyder ekorre så här:

“Var nyfiken och prova allt. Gör dig av med det gamla och lev i nuet. I nuet skapas nya möjligheter för dig. Din gåva är upptäckarglädje. Med andra ord- ut med det gamla och in med det nya”

Det kanske kan få bli Dagens budskap helt enkelt. Jag tror att man innerst inne vet vad man behöver ta tag i och rensa ut, vare sig det är mentalt, känslomässigt eller vardagligt. Men så ska som sagt allt annat synka…. Var sak har sin tid. Känn alltid efter var du vill lägga din energi just nu…..

GLAD MIDSOMMAR! Om jag inte skriver mer innan dess!

 

Kram 💖💖💖💚💚💚😍😍😍

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *