Nedräkning till semester

Mentalt har jag redan gått på semester. Mentalt behöver jag inte passa några tider på 4 veckor. Mentalt följer jag min kroppsrytm, gör inget jag inte vill eller orkar. Intressant att det alltid är så när man vet att man ska vara ledig. Jag har ju redan semester, vad gör jag egentligen på jobbet 🤣🤣🤣???

Det har gått några dagar för mycket sen jag skrev sist. Det var inte riktigt planen. Det känns lite rörigt just nu. Som om jag måste fixa till en massa saker i förebyggande syfte. Ungefär som man försöker bli färdig med grejer på jobbet innan semestern…. vilket ju också är sant men nu menar jag lite mer på det privata planet 😃.

Det känns som jag har en del beslut att ta vad gäller mig själv. Om vad jag egentligen tycker och känner om en del saker som tar min tanke-energi för mycket. Vilket i sin tur gör mig onödigt utmattad. Och att det är dags att jag bestämmer mig för hur och vad jag själv kan göra för att det inte ska vara så längre.

Dags att se över vad det är för tråkiga, gamla mönster och tunga energier som ska brytas en gång för alla helt enkelt.

Om något tar energi och när jag påverkas på ett obehagligt sätt av någon/något får jag även en fysisk reaktion. Det är lite olika punkter i kroppen som inte känns bra. Jag har köpt en fin sten, en svart turmalin råsten som jag lägger på dom punkterna och det känns himla bra. Den känns hur som helst väldigt lugnande.

 

Lite kortfattat om Turmalinen: Aktiverar jord- och rotchakrat. Ger dig mod att framföra dina egna meningar och sätta gränser. Ger kraft, styrka och självförtroende. Mod att stå på egna ben. Den skyddar mot negativ energi och minskar rädslor. Renar och balanserar samtliga chakran och bildar en sköld runt kroppen. Turmalin är en balanserande sten som också löser upp spänningar och stress….

Om jag tänker på vad jag skrev i början på inlägget var det ju alldeles rätt tidpunkt att få nys om den här stenen! Jag är inte så inne på stenar/kristaller. Tycker såklart att det är intressant som allt annat hör det ju ihop men det är inte mitt huvudintresse inom sånt här andligt 🙄.Tipset om turmalinen fick jag av min Reiki-master, den person jag gått mina Reikikurser hos. Tummen upp för behövliga tips! 👌👌👌✌✌✌

Nu tänkte jag mig som så att det går bra att välja ett kort mellan 1-3, scrolla ner och läsa vad du får för budskap 😍.

 

 

 

 

 

 

 

 

KORT NR 1: Om du lyssnar till ditt hjärta är du alltid på rätt väg. Att lyssna till sitt inre kan vara lite jobbigt speciellt om man inte är van att göra det eller har låtit det vara ett tag. Men nu är det dags att göra det på ett eller annat sätt och oftast vet man innerst inne vad det gäller. Gå i skönhet, lyssna till din inre röst så ”hamnar du rätt”. Lägg oro åt sidan och fokusera på det som känns sant inuti dig.

KORT NR 2: Du har klarat av en hel del ”hinder” som du varit tvungen att ta dig över och förbi. Känn dig stolt över dig själv. Det du lärt dig om dig själv och andra och livet och energier är dina insikter och dom är värdefulla. När du känner dig ”fri” från olika saker som du tagit dig igenom finns det plats för nya upplevelser, ny energi att komma in i ditt liv, nya möjligheter och ny livskraft. Var uppmärksam på var tankar och känslor bär dig, tecken omkring dig som vill säga något.

KORT NR 3: Var ärlig emot dig själv. Våga sätta ord på det du känner och tänker. Skriv, prata med dig själv eller någon vän du känner dig trygg med. Sätt ord på det som behövs så du kan lämna det sen. Är det något som ligger precis under ytan och behöver frigöras? Vilka ord behöver du använda för att du ska känna lättnad inuti? Inre lättnad är ett tecken på att något har helats inom dig.

Kram & Trevlig helg 😍😍😍

 

 

 

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *