Fredagskärlek

Älskar fredagar! Vaknar alltid tidigt och känner mig helt lugn inuti. Så har det inte alltid varit men nuförtiden är det så. Under många perioder av mitt liv var fredagarna förknippade med ångest av vissa skäl. Men inte längre. Och jag älskar att det är annorlunda nu. Jag tror det kallas tacksamhet.

Först och främst vill jag berätta det absolut vardagsbästa i mitt liv. Joyvoice-kören har börjat igen efter sommaruppehållet. Jag älskar att gå dit. Jag älskar att vara en del av alla andra röster. Jag älskar att öva på låtarna hemma. Jag har aldrig haft någon vanlig hobby så det här känns fortfarande nytt för mig…. 🎶🎶🎶🎶🎶

Älskar…. Det är mycket och många jag älskar. Det är allt det jag älskar som bär mig när det är tungt på nåt sätt eller när jag behöver vara tyst och för mig själv. Inte för att jag är beroende av något eller någon…. Men nån livlina tror jag alla måste ha. Det behöver inte vara en människa, det kan likaväl vara en syssla, en låt, ett träd. Precis vad som helst! Det är allt det jag älskar som även gör mig glad och balanserad och ibland extremt euforisk💕💕💕💕💕.

Att älska och uppskatta mig själv är svårare. Mycket lättare att döma sig själv för att allt man borde gjort, inte skulle ha gjort, misslyckats med. Att älska mig själv är ett stort begrepp men jag har faktiskt under dom senaste åren hittat en del saker som jag uppskattar hos mig själv, som jag faktiskt är stolt över när jag väl började fundera. Det är verkligen en process på många sätt och vis att börja bli medveten om och lära känna sig själv. Varje gång jag kommer på nåt viktigt om mig själv, känslor, tankar, mönster etc. så känns det som att jag får en chans att börja om igen. Som ett nytt liv utan det där andra och/eller med nåt annat.

Denna dag har jag lagt indiankorten åt sidan. Istället kom jag på att det var längesen jag tog fram den roliga Orakelboken. Den är lite enkel och kul tycker jag. Det räcker med att ställa en JA/NEJ-fråga. Välj en bild mellan 1-5 och läs svaret 🤓…. Min kamera flippar ur ibland så är det svårt att se bilden, skriv gärna så svarar jag vad det står…. men hoppas det funkar 🤤….

 

 

 

 

 

Och här kommer svaren 😉:

 

 

 

 

Kram alla godingar som läst ända hit! 💖💖💖💖💖

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *