1-årsjubileum

Och så kom dagen då den här bloggen existerat i 1 år. Hipp hipp hurra 🎉🎉🎉! Det får jag helt enkelt fira med en annan färg på texten än den vanliga tycker jag.

Först och främst vill jag tacka alla på Facebook-sidan “Bloggportalen- Andlig livsstil” som läst/gillat/kommenterat mina inlägg, vare sig det är en gång eller flera gånger. 

Och stort tack till övriga som kommit in via tarotguiderna.se, eller av en slump eller läst inlägg jag delat på min privata fb-sida.

 

Att jag behövde nånstans att skriva var det inga tvivel om. Däremot hade jag inte en aning om var jag skulle göra det (förutom i min egen dagbok och för mig själv). Jag blev väldigt glad när jag fick okej av Vivi Linde att börja blogga här. När jag skrev det där mailet om varför jag ville blogga via denna hemsidan var jag faktiskt  riktigt nervös. Dels för att det kändes så bra att vara med i en grupp av bloggare, dels för att jag tagit steget att våga göra det…. 💖💖💖

Jag har aldrig tidigare lämnat ut mig offentligt förutom på min egen facebooksida där jag själv godkänner dom som får läsa. Det har verklicen varit en process. Hur ska jag skriva? Vad vågar jag skriva? Det är “lättare” att lägga ut ett budskap men svårare att vara personlig. Eller…. det beror ju på hur personlig man vill va. Men tänker man som jag, att man ska skriva om tankar & känslor så går det inte att skriva lite allmänt och ytligt.  Jag får nog erkänna att jag hållit igen vissa gånger då jag tyckt att jag varit alltför djup eller gått igång alltför mycket på något.

Det har varit viktigt för mig att skriva om mig själv, vilket jag även skrivit i min presentation. Men hur gör man för att nån ska lära känna en och vilja följa bloggen?  Svar: Jag måste vara den jag är och strunta i om nån nånsin läser….

Jag hittade rätt fort “mitt sätt” att skriva. Det har varit viktigt för mig att den som möjligtvis läser mer än ett inlägg ska kunna känna igen sig, att inläggen ser ut på typ samma sätt. Så har det kommit sig att jag skriver lite personligt och sen lägger ut nåt budskap/dagens kort eller liknande. Och så tänker jag att det ska fortsätta va! 

Så tack, tack, tusen miljoner miljarder tack! 

Jaha, det var det personliga 🙄. Över till följande: Välj ett kort mellan 1-3. Skrolla ner och läs budskapet som kändes rätt för dig. Du kan även tänka på en fråga när du väljer siffra. Tänk inte, bara ta den du dras till!

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du har tagit dig igenom saker, olika eller liknande, flera gånger. Det har känts som om du velat ge upp och som om du inte skulle klara det men det gjorde du. Detta har gjort dig stark och du har lärt känna dig mer av själv. Har du satt ord på det du varit med om? Har du bearbetat saker som hänt? Om inte, är det dags att göra det. Berätta din historia och vem du blivit av saker som hänt. Landa i saker för att sen vara färdig med det. Eller  kanske du känner/stöter på nån som är i samma situation som du redan klarat av och du kan dela med dig av dina egna erfarenheter.

 

Kort nr 2: Du ser något i ett annat ljus, på ett annat sätt. Även om du är känslomässigt påverkad är det skönt/viktigt att vara logisk ibland och inte låta känslorna styra alla beslut. Det kan vara en lättnad att vara rationell istället för att låta känslorna ta överhanden. Hitta kraft hos din “manliga” sida. Säg nej, stå på dig, säg vad du tycker, ta beslut, bestäm dig, tveka inte-gå till handling etc. 

 

Kort nr 3:  Allting flyter på och du har balans. Ett lugn infinner sig och tankar och känslor tar inte så stor plats, rent allmänt eller inom nåt specifikt område av ditt liv. Om det funnits några små bekymmer eller några hinder så är dom på väg bort nu. Att känna harmoni med och i sig själv gör att man ser vart man är på väg. Njut och go with the flow! 

 

Kram 💖💖💖🌞🌞🌞

 

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *