Mycket mer än ett dagens kort blir det inte dag

Fredagar känns som en bra bloggdag ✌✌✌. Dagens inlägg blir dock inte så avancerat men förra veckans var ju det, så jag tänker att det kompenserar lite…. 😉😉😉

Dels är jag grymt trött/utmattad efter förra helgens bravader & roligheter och sen har jag haft alldeles för mycket panikångest i veckan på grund av massa gamla saker som bara vällt över mig som en himla flodvåg😭.

Lite kortfattat om förra helgen: Var i Malmö och hälsade på min lillebror m familj, träffade en gammal barndomskompis och var på en utställning om Titanic. Jag är så himla fascinerad av historia, människoöden. Titanic-filmen är en favorit och på gymnasiet skrev jag nån uppsats om Titanic. Hur som helst, nu förstår man ju hur mycket jobb dom lagt ner på den där filmen med alla detaljer för att få det att se likt ut (utifrån vad man vet). Man fick gå med hörlurar och kolla på stora bilder och i montrar på massa grejer i 1,5 timme. Det berättades om människor som var ombord, saker man hittat som tillhörde dom, kläder, delar av nån möbel etc. Ja, verkligen en riktigt bra utställning som man tänker sig att den ska va! Lite svårt att beskriva allt som man fick se…. Jättespännande! Det finaste diplomet till min man som hängde på, fast jag tror inte att han var så himla intresserad 😃😀😉🙄😨!

Massa roliga saker hela helgen men utmattningen tar tyvärr inte hänsyn till om det är kul eller inte.

 

 

Panikångesten: Ja, det blir sådär ibland och det känns som att man går sönder. Går till jobbet och låtsas som ingenting men inuti har jag lust att skrika, sluta andas, lägga mig ner och hoppas att nån ska komma och hålla ihop en. Känslan är så men sanningen är ju att det inte är nån annan än jag själv som måste ta mig igenom den där stora vågen. Det känns som att man håller på att gå under. Det är likadant varenda gång. Panikångest ogillas! Det jobbiga är innan man fattar vad det handlar om. Det verkar komma från ingenstans men så är det ju inte. Det beror alltid på nåt och det brukar kännas lite lättare inuti bara man förstår varför. Sen ska man ju vidare också…. Gråta, bli arg etc. Det är ett heltidsjobb dom där gångerna det händer. Då vill man verkligen ta tjänstledigt från sitt vanliga jobb (fast få betalt 😃)…. Tyvärr är det ju ingen som betalar ut nån lön för själsliga jobbet….

Mycket mer skrivande blir det inte kan jag säga. Det blir heller inga utsvävningar i helgen. Kanske får lite insikter om mig själv så jag kan hitta mig själv igen….. 💙💙💙

MEN välj gärna ett fint kort som du dras till. Kanske har du nån speciell fråga eller vill att kortet ska vara för nån speciell dag. Välj utifrån din känsla, ett kort mellan 1-3. Skrolla ner och läs budskapet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det finns några olika alternativ, lösningar, sätt att gå vidare och du kanske inte riktigt vet vilket du ska välja. Stressa inte, ta god tid på dig att känna efter vilket som känns bäst. Du behöver balansera tanke & känsla så att det som helhet känns bra innan du tar nästa steg.

 

Kort nr 2: Det är något du brinner för. Nån längtan av nåt slag. Något du känner att du vill lägga energi som är viktigt för dig. Du kanske får sällskap av andra som känner likadant, något gemensamt intresse. Om du inte hittar den där energin och lusten kan det vara för att du behöver bryta ett mönster, frigöra dig ifrån nåt annat som du inte behöver längre. Sånt kan man också använda elden till, att “bränna upp” det som inte är bra för en eller inte ger en nåt längre dvs göra sig av med det på så sätt.

 

Kort nr 3: Se framåt, uppåt. Om du upplever att du inte kommer nånstans, allmänt eller inom nåt speciellt område av livet, kan det vara för att du tror att det finns ett hinder. Då kan det vara svårt att se vad man ska göra för tillfället. Tänk efter vad du själv kan göra. Det kommer kännas skönt när du kommer på det. Det finns många tecken runtomkring dig som du kanske inte ser. Var uppmärksam på dina känslor och tankar, dom kan säga en hel del. Eller andra saker du lägger märke till som upprepar sig och vill säga nåt. Det kan vara situationer, relationer, mönster som återkommer. Om det finns ett hinder av nåt slag är det du själv som gjort det större än det egentligen är.

Kram 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

meenakshi

2 Comments

  1. Så roligt med korten! Tack!

    Ja, det är konst att vara med om “lagom” mycket. Mig hjälper meditation och att vara för mig själv långa stunder, och ibland flera dagar i sträck.

    Önskar dig en skön avkopplande helg!

    • Det är så roligt med kort o många fina finns det ju…. 😉…. Hoppas du haft en fin helg. Här blev det som jag tänkt mig. Lugnt. Reikiträff i går, söndag. Skööönt 💜. Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *