Liv i Livet

Jag tänker på hur många Liv jag har levt i detta livet. För att inte tala om tidigare liv 🤔😃😉…. Inte undra på att man kan känna sig komplicerad ibland👀🤤. Men kan likaväl känna mig så enkel & lätt som ingenting. En balansgång på livets tråd…. Fyndigt men sant….❤❤❤

För mig är det som så, att varje gång det blivit en förändring börjar jag ett nytt liv. Vissa förändringar har inte påverkat mig så mycket, dom har bara “hänt” och jag har anpassat mig naturligt.

Andra förändringar har påverkat mig så mycket så det har blivit en personlig kris. Då kommer inte det nya livet förrän jag tagit mig igenom den.

Det finns förändringar som knappt inte märks. Som händer inuti mig. Det kan exempelvis vara att jag har en dålig känsla om något/någon. Och känslor vill ju alltid säga nåt om dom inte känns bra. (Hur känner jag och vad kan jag själv göra för att inte påverkas? Vad handlar det här egentligen om?!) Så är det bara att kasta mig in i mig själv och styra upp det där som inte känns bra med allt vad det innebär. När den dåliga känslan släpper har jag själv valt förändringen, jag har fått en insikt. Och så börjar ett nytt liv på nåt sätt utan det där.

För vem vill egentligen gå med dåliga känslor inuti? Det går ett tag, man får inget grepp, förstår inte. Och när man väl börjar förstå ska man också komma på hur man kan bli fri ifrån det. Man kan förneka länge, overkligt länge. Till och med ända in i döden. Då får man väl komma tillbaka hit till jorden och göra samma sak igen tråkigt nog. Jag tror inte på att sopa saker under mattan, inte låtsas om. Man kan inte fly ifrån sig själv hur gärna man än önskar ibland.

När jobbiga saker upprepar sig, återkommer på liknande sätt är det ett tecken på att en förändring behövs. När man fått en/flera insikter om det hela är det så himla bra! För nästa gång nåt kommer på repeat kan man hantera det på det nya sättet! 👌👌👌 Insikten är ett nytt Liv!

 

Jag började ett nytt liv när jag fick mina barn, när jag bytte nåt jobb, när jag förstod att jag hade rätt att stå upp för mig själv och säga nej, när jag bestämde mig för att inte ge mig in i en diskussion med nån som väljer att missuppfatta, när jag träffade min man, separationer, efter att ha bearbetat nåt, flyttat, när jag förstod ett beteende hos mig själv eller nån annan, rensat ut saker i mitt hem och så vidare…. Det behöver inte vara stora förändringar för min del. Det kan vara på sån detaljnivå så det finns inte. Det är allt, allt, allt som räknas! Vad som helst som är en förändring av nåt slag. Och jag hade kunnat ge tusen exempel till, fast vem orkar läsa det 😨?  Inte ens jag själv skulle orka skriva ner alla…. 🤔🙄😉😃

Om jag tänker på alla dessa inre och yttre förändringar som gjort mig annorlunda, så är dom alla nya Liv i detta Liv.

Nog om det djupa saker…. Ikväll ska jag som en del av Joyvoice-kören sjunga två fina låtar vid ljuständningen i vår lilla stad🎶🎶🎶. Inte nog med det, jag vann 2 biljetter till en humorshow så direkt efter uppsjungningen tar jag med min man på en riktigt rolig utekväll! Det blir en bra dag idag! ✌✌✌❤❤❤

Välj ett kort mellan 1-3. Skrolla ner och läs budskapet du drogs till. Du känner själv vad i kortets budskap som passar för dig. Kortet kan va för idag eller vilken dag du själv bestämmer, tips/svar på en fråga du bär inom dig eller rent allmänt!

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det går bra nu och du har styrt upp saker och det känns bra. Du har fortfarande en hel del energi kvar så fortsätt med det du håller på med, se framåt och se över saker och ting långsiktigt. Du kan använda både tanke & känsla på ett balanserat sätt och har alla möjligheter att komma vidare/lyckas med det du tänker dig. Förändringar.

 

Kort nr 2: Du har fått en hel del livserfarenhet som du kan använda dig av. Detta gör dig trygg i och med dig själv. Du är redo att förverkliga något och det finns inga tvivel så det är bara att sätta igång. Du kan även dela med dig till andra som behöver råd på sin väg. 

 

Kort nr 3: Ta dig tid att landa. Vara i dig själv. Hitta tillbaka till dig själv. Reflektera, släpp taget, filosofera… Låt tankar och känslor komma och gå, tills du hittar det där du letar efter inom dig själv. Egentid. Återhämtning. Jorda dig. Försök hitta saker du uppskattar hos dig själv eller i ditt liv runtomkring. Hitta saker du är stolt över och som du faktiskt fixat på egen hand.

 

Tack & Hej & Kram ❤❤❤😍😍😍

 

 

 

 

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *