Välkommen in och välj ett kort

Min plan var att blogginlägget skulle vara färdigt idag på morronen men det sprack totalt. Men bättre sent än aldrig tycker jag 👌👌👌!

Efter förra veckans bravader med fix och trix har jag varit helt slut. Har inte orkat tänka på nåt annat än det allra mest vardagliga och har inte en enda sak jag vill skriva om👀👀👀😨.

Ingen julstress för min del i alla fall. Det är jag inte så intresserad av. Det blir som det blir och mer är det inte med det. Ska bli skönt att ha “jullov” en liten stund, närmare bestämt ca 1,5 vecka. Dagarna räknas ner…..⏱⏱⏱

Som sagt, det blir inga utsvävningar om tankar och känslor och allt det där som jag vanligtvis brukar skriva om. Tycker själv att det känns lite konstigt men samtidigt väldigt skönt att både tankar & känslor är tysta för en gångs skull….

Så håll till godo med ett kort från min Finaste kortlek som jag är helt kär i! 💘❤💓💕💖💗💞💝

Välj ett kort mellan 1-3, något som du dras till i känslan eller med blicken. Skrolla ner och läs svaret.

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du får klarhet över något du tänkt på/undrat över.  Det kan också vara insikter eller idéer. Oavsett vilket det är så är det klarhet av något slag och med den  kommer lättnad och ny, ren energi. 

 

 

Kort nr 2: Något helt nytt inom något område av ditt liv. Något/någon du dras till, något/någon som känns spännande. En ny upplevelse av något slag. Det kan finnas en liten tveksamhet. “Ska jag eller ska jag inte…” Lyssna på ditt hjärta, din intuition, din känsla.

 

 

Kort nr 3: Tanke och känsla balanseras och det uppstår harmoni. Detta leder till att du känner att du är på rätt väg och litar på dig själv och står på dig och vågar vara du. När man är i balans upptäcker man också saker som man kanske inte skulle lagt märke till annars, både hos sig själv, andra och i livet runtomkring.

 

Kram & trevlig tredje advent 😍😍😍

 

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *