Jullov

Japp, nu blir det fasiken jullov! Ända till nästa år! Jag ÄLSKAR övergångar. Oavsett om dom är jobbiga, förvirrande, naturliga, lättande. Vet inte varför…. 🤔

Min man & jag har firat 5-årsdag. Vi lunchade. Mycket trevligt & mycket gott.

Men tyvärr har hela veckan varit ett enda tråkigt stresspåslag. Visst, jag får väl skylla mig själv som går o tar semester = Jullov…. Då blir det lite mycket att göra om man vill kunna slappna av i både kropp & själ.

Ingen djupandning, ingen riktig återhämtning, inget inre lugn. Tur att jag fattat hur jag funkar. Det har varit en hektisk vecka, iallafall psykiskt. Jag har ju som sagt var valt det själv. Har man några semesterdagar kvar (konstigt nog) så kan man likaväl plocka ut dom 🙄😃😁!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer 😊. Dags att tända lite ljus o varva ner….

Välkommen att välja ett kort mellan 1-3 som du dras till med känslan. Du kan tänka på nån fråga eller nåt område av ditt liv. Du kan tänka att det ska vara för en speciell dag. Valfrihet 😍❤….

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det är ett lugn omkring dig och i dig. Det finns där när du än behöver, det gäller bara att du ger dig själv omtanke. När du är i balans fångas din uppmärksamhet av helt andra saker än vardagens brus. Sånt som är viktigt och vill säga dig nåt. Det kan vara något som upprepar sig i dina drömmar på natten eller på dagen. 

Kort 2: Det spelar ingen roll vad som händer omkring dig. Du står stadigt och kan hantera både det ena och det andra utan problem. Det tar liksom ingen energi. Det behöver inte vara “jobbiga” saker, det kan bara vara mycket småsaker som händer. Du känns säker på var du vill lägga din energi och är mån om att lägga den på sånt som är bra för dig. Du slösar inte bort din energi i första taget.

Kort nr 3: Dags för gemenskap med en eller flera människor som ger dig livslust och glädje och framförallt accepterar dig för den du är. Du är inte ensam. Att få vara sig själv med andra är en skön känsla men det är lika viktigt att du hittar saker hos dig själv som du uppskattar. Vad är du stolt över hos dig själv? Stora eller små grejer spelar ingen roll. Allt räknas. Känn att du faktiskt uppskattar saker/sidor/delar av dig själv.

GOD JUL! 🎄😍 Kram

meenakshi

2 Comments

 1. Hoppas du kan känna både ett inre och yttre lugn så småningom.
  Jag tycker så mycket om alla förberedelser innan Jul, alla dofter och allt vackert. Ska göra en pepparkakscheesecake bland annat idag. Och så ska jag vinna på Bingolotto.

  Önskar en riktigt fin julhelg!

  • Japp, nu har jag stämplat ut från jobbet så nu ska jag släppa veckan som varit o landa. Det låter gott med pepparkakscheesecake. R gjorde pepparkaksmuffins på hemkunskapen med glasyr på! Mums!
   Vi ska också vinna på bingolotto! 😉
   Kram 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *