Nyårskompott

Nyårsafton. Nyårslöfte? Ett oskrivet blad? Förhoppningar? Planer? Ångest eller lättnad? Gemenskap? Ensamhet? Ledsenhet eller glädje? Beslut? Förväntningar?

För egen del är jag lite kluven vad gäller Nyårsafton.  Det är skönt när det blir ett nytt år, som det där tomma bladet. Nu minsann ska det bli en helt annan årskrönika! Nu lägger jag den gamla bakom mig! Fast å andra sidan vill jag ju inte att tiden ska gå fort 🤔🤔🤔….

Dessutom tycker jag ju att ett nytt år för mig börjar när jag fyller år…. ☺☺☺ Mitt nya år började ju i oktober! Får inte ihop mig själv riktigt 😉🙄.

Jaha, så var jag där igen med mina två sidor som är så väldigt olika o alltid är närvarande. Som aldrig syns eller märks.

Jag tror den ena är JAG och den andra är inlärd dvs. påverkad av arv, miljö, samhälle, omgivning, allmänt “bestämda” uppfattningar….

Hur som helst, mitt Nyårslöfte: Leva mina insikter jag fått hittills, ta hand om, lyssna på, lita på, försöka förstå min kropp & själ 👌👌👌….

 

Nu tänkte jag mig lite Nyårskompott 😍. Välj mellan 1-3 och läs budskapet.

INDIANKORTEN

 

 

 

Kort nr 1: Det är dags att vila o reflektera över det du lärt dig om dig själv genom prövningar o utmaningar du gått igenom. Acceptera dig själv för den du varit o den du är idag. Ta hand om dig själv på alla sätt som går.

 

Kort nr 2: Det finns 2 vägar att välja på i nåt beslut du ska ta men det känns som du redan innerst inne vet vilken väg som känns bra. Den andra vägen kan vara lite mer utmaning och även om du klarar det så är du inte beredd att lägga energi på det. Du lyssnar på dig själv o känner efter innan du bestämmer dig.

 

Kort nr 3: Du får kraft att ta nya tag o lyfta dig själv. Alldeles på egen hand eller med hjälp. Du får klarhet och ser ljust på en situation. 

 

ORAKELBOKEN (Ställ en ja/nej-fråga)

 

 

 

Och här kommer svaren 😉😉😉….

 

 

 

 

 

INSPIRATIONSKORT (Budskapet står på kortet)

 

 

 

 

Och här kommer budskapet 😍😍😍….

 

 

 

 

ÄNGLATAROT (Budskapet står på kortet)

 

 

 

 

Och här kommer budskapet som står på kortet 😍😍😍😉😉😉….

 

 

 

 

Tack alla som läst min blogg 2017! Önskar er alla Gott Nytt År 🥂🥂🥂!!!

KRAM 💖💖💖

 

meenakshi

2 Comments

 1. Önskar dig ett riktigt bra år! Och det önskar jag mig själv också.
  Många bra saker skedde förra året, men gjorde också svåra beslut.
  Tack för alla fina kort!

  Varm kram!

  • Japp, nu är det nya året här. För min del var 2017 allt eller inget, roligt eller tråkigt, jobbigt eller lätt…. Bara en massa motsatser hit o dit 🤤. Nu tänker jag att dessa har balanserats inför det nya året ☺!!! Det har jag bestämt 😍.
   Nya årets första bloggkram 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *