Hipp hipp hurra för mig själv idag!

För det är nämligen Trettondagsafton & inte nog med det ~ min namnsdag! Grattis alla som heter Hanna! 🎉🎉🎉

När jag var liten fick jag alltid välja vilken mat vi skulle äta på “min” dag. Jättebra tyckte jag såklart 👌! Ikväll ska jag & min man blir bjudna på middag, passar ju perfekt 😁….

 

 

 

I vilket fall som helst håller jag på med ett litet projekt för mig själv. Fast nu blir det ju offentligt eftersom jag tänker skriva om det 😉🙄😃. Jag övar på nån slags vardags-Mindfulness. Att andas bort alla miljoner tankar som virvlar hit & dit, utan att försöka lägga nån vikt vid dom eller följa efter dom för långt, helst inte alls…. Jösses, vilken utmaning men jag måste! (Fast jag gillar inte det ordet 😨😨😨….)

Tankarna säger ofta att jag “måste” göra nåt, styra upp nåt, planera nåt, ligga steget före med nåt, bearbeta nåt osv.

Och…. det är mycket möjligt att sånt är viktigt & nödvändigt men i mitt fall är 90% av tankarna bara ett evigt & ändlöst susande och brusande om ingenting men framförallt stressigt!

Skam den som ger sig. Det måste ju till slut bara funka av sig själv. Bli en ny vana. Just nu går den mesta energin åt till att blåsa bort orelevanta tankar. 😨 Såååå svårt!

 

 

Det är märkligt när man medvetet börjar vara uppmärksam på tankarna. Inte vad dom handlar om utan hur många miljoner dom är…. När en tanke kommer, tillbaka till andetagen o hur dom känns i kroppen…. Det blir för tillfället väääldigt många gånger om dagen 😃🙄.

Det finns en textrad i en låt med en av mina favoriter ~ Melissa Horn ~ som stämmer alldeles utmärkt på mig själv. (Vilket i och för sig många av hennes låtar gör….)

🎶🎶🎶…. jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls…. 🎶🎶🎶

Får se hur detta egenpåhittade projektet utvecklar sig 🤔🤔🤔…. i min strävan mot Harmoni. Jag gör mitt bästa och det får faktiskt räcka! Livet består av så många olika delar osv…. minsta lilla man gör för sig själv är storslaget tycker jag. Ska bara övertyga mig själv också, för visst låter det så himla bra!?!? 🙄😉😏😊

 

 

Välkommen att välja ett kort mellan 1-3. Välj det kort du dras till på ett eller annat sätt, skrolla ner och läs budskapet.

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Något eller någon fångar ditt intresse/din nyfikenhet. Det får dig att stanna upp och du vill gärna veta mer, ta reda på mer om detta. Du är öppen för det mesta just nu och allt behöver inte vara bestämt och/eller följas. Du följer dig själv genom att lyssna på bara dig själv.

 

 

Kort nr 2: Det kan kännas som det finns två alternativ. Dom kan se/kännas lika ut. Det kan kännas som om det inte spelar någon roll men ju mer du känner efter och/eller väntar, ju mer olika känns dom. Det finns även ett helt annat alternativ som du upptäcker lite längre fram i processen/fasen du är i nu med något/någon. 

 

Kort nr 3: Nu behövs saker & ting ses ur ett nytt/annat perspektiv. Klargör inför dig själv vad du egentligen tycker, tänker, känner även om du intd har lust eller vågar. Ut med det gamla och in med det nya. Gammal energi behöver frigöras för att göra plats för annat i ditt liv. Du kanske redan vet vad det handlar om. Om inte, lyssna på det som inte känns bra,så hittar du det som behöver släppas/bearbetas.

Ha en underbar helg! Kram 😍😍😍

meenakshi

2 Comments

 1. “Vem lämnade vem” heter den fina låten med Melissa Horn. Var tvungen att kolla det du skrev.
  Ett försenat Grattis på namnsdagen! När jag växte upp firade vi namnsdagar, men har inte gjort det sedan jag fick barn själv.
  Snart är alla helger över för denna gång. Blir lite för kompakt för min smak.
  Kram

  • Hej och Tack 💖. Det blev en superbra namnsdag. Blev bjuden på 3-rätters hos några kompisar. Räktoast, planka o nån smarrig chokladefterrätt.
   Det blir mycket som ska hinnas med under jul o nyår och även om det är trevliga saker blir det ändå fullt ös på nåt sätt.
   Kram 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *