Budskap, mycket mer filosofiska funderingar blir det inte

Jag har haft en ledig dag. På grund av att jag jobbat över. På grund av ett bokslut på jobbet. På grund av att jag är så himla noga, har jag varit där lite för tidigt och gått hem lite försent. Vill gärna ligga steget före, vill inte gärna stressa ihjäl mig i sista sekund. Jag har verkligen gjort mitt bästa! ✌

Bokslut har jag gjort tusen gånger för egen del. På det privata planet. Rensat mentalt, känslomässigt, materiellt och på köpet blivit ny. En ny version av mig själv. Som jag skrev om i ett tidigare inlägg på bloggen som heter “Liv i Livet”.

På min lediga dag har jag vilat och åter vilat. Åkte med min vän Evy till en sjö med kaffetermosen i högsta hugg ☕. Vilade igen….Kroppen har känts flytande och som spagetti. Jag lagade dessutom spagetti till middag så det passade ju 🤣🤣🤣…

Kaffe och sjö och trevlig vän

Därför blir det inga avancerade funderingar om tankar & känslor, inga utsvävningar om nåt jag varit med om. Det blir helt enkelt välj-ett-kort-inlägg…

Just det ja, på min namnsdag förra fredagen blev jag (o min man) bjudna på trevligt umgänge & 3~rätters…. Visst ser det gott ut!? Vilken Hanna~kväll det blev! ✌🎉🎈

 

Välj ett kort du dras till som budskap för dagen idag, helgen eller varför inte fram till nästa fredag då det blir nya kort att välja på?! 😃🤗😍

Välj ett kort mellan 1~3, skrolla ner och läs…

 

 

 

 

 

 

 

 

KORT NR 1: Glöm inte bort att vara i kontakt med ditt hjärta, din själ. Om det känns som att du stött på ett “hinder” av nåt slag eller inte kommer vidare kanske det inte går att lösa logiskt/rationellt. Du kan behöva se åt ett annat håll och/eller lyssna inåt. Det är bara något tillfälligt som du kommer över/igenom om du kan se det från ett annat perspektiv. 

KORT NR 2: Se över vad du inte behöver längre. Låt känslor och tankar komma upp till ytan för dom behöver frigöras. Lyft dig över dessa och kom ihåg att känslor är övergående men kan vara viktiga insikter. Våga se dig själv i vitögat om det är en speciell situation/relation som du behöver komma ur. Du har valfrihet och förmåga och kraft att känna den friheten om du lättar på annat.

KORT NR 3: Ditt vardagsliv, ditt fysiska liv är i fokus. Jorda dig. Närvaro. Fokusera på att ta hand om ditt hem, din kropp, dina nära & kära. Gör saker för dig själv som får dig att känna dig balanserad och stabil. Det är en ljusning av något slag på det fysiska planet.

 

Kram underbara människor! Ses nästa fredag! Kram 🌞🌞🌞💖💖💖

 

meenakshi

2 Comments

 1. Det låter alldeles förträffligt med kaffetermos vid en sjö tillsammans med en vän. Det är de där små stunderna som betyder så mycket. Ibland betyder de allt.

  Jag har nyss kommit hem från mitt arbetspass, så nu sitter jag nedsjunken i fåtöljen och åter frukost framför Nyhetsmorgon på TV.

  Tack för kort med passande budskap!

  • Ja, det var verkligen ett bra val. Städningen blev idag, lördag istället. Fick energi helt plötsligt o det gick som en dans. Skönt när man kommer på att det är okej att låta saker vara o även accepterar o låter kroppen säga sitt.
   Vad kul att budskapet passade. Då “valde” du rätt 😉😉😉😍😍😍.
   Kram 💗💗💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *