Min märkliga natt

Det var nåt märkligt som hände mig häromnatten. Inte vet jag riktigt vad det var men det har aldrig hänt innan. Kanske nån som är mer kunnig vet vad det var för fenomen 🤔🤔🤔. Det var i alla fall lite coolt!

Jag vaknade 03.03 på natten och var så himla sugen på vatten. Hade räknat med att somna om men det blev tydligen inget med det. Jag hamnade i nån slags trance eller djupt meditativt tillstånd. Sen började det “vibrera” i tredje ögat ( 6:e chakrat som sitter mellan våra två vanliga seende ögon), som om nån stod med en dammvippa och dammade liksom. Hittar verkligen inget annat sätt att förklara. Sen bara kom det en hel del slags meddelanden, som svar på olika saker jag hade tänkt lite på eller haft i bakhuvudet. Jag kände min kropp hela tiden så det var nog ingen “utanför-kroppen-upplevelse”?! Däremot “såg” jag mig själv uppifrån och det var som att hela sovrummet såg ut så här:

Kände nån slags klarhet, fast även förväntansfull som när man ser fram emot något. Fast jag har dock inget konkret som jag “såg” skulle hända. Det var en himla häftig upplevelse. Det kändes verkligen att den betyder något men som sagt, jag vet inte vad, bara att det var nåt viktigt som hände. Som om jag låg där som en mobiltelefon och laddades upp av dom där fina lyktorna. COOLT!

Helt plötsligt när jag kollade på klockan var det dags att gå upp. Satte på kaffe som vanligt, gick till jobbet som vanligt och gjorde allt det där som hör vardagen till fast inuti kände jag mig annorlunda. COOLT!

Japp, det var den märkliga lilla händelsen. En sån där sak jag nog antagligen aldrig glömmer!

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 

Varsågod och välj ett kort mellan 1-3. Välj det kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Gör dig fri från andras krav och/eller förväntningar. Gör dig av med gamla möster och vanor. Hur känner du? På vilket sätt vill du hantera något eller lösa något så det känns bra i efterhand och så du känner dig stolt över dig själv. Ställ dig frågan vad som skulle kännas bäst för dig. Kanske du aldrig gjort det tidigare och då kan kännas ovant, konstigt, läskigt men om du gör det blir det alltmer viktigt till slut att alltid kolla av med dig själv.

 

Kort nr 2: Rensa i röran. Rensa ut allt som inte lyfter dig eller ger dig något. Det kan handla om vad som helst, en relation eller att rensa ut kläder som du inte använder längre eller andra saker som bara finns kvar av gammal vana eller av rädsla. Det kan vara att du inte tagit hand om din kropp eller kommit efter känslomässigt. Ut med det gamla och gör plats för ny energi.

 

Kort nr 3: Varva ner. Se inåt. Lyssna inåt. Gör saker som får dig att hamna i balans och samlar ihop din energi. Din energi kan splittras upp på olika saker på bara en enda dag. Tankar o känslor hit o dit men även fysiskt att du far fram o tillbaka. När man är i balans hamnar du tillbaka i närvaro o livets flöde. Go with the flow.

 

Ha en underbar, skön helg! 💖😍💖 Kram

meenakshi

4 Comments

  1. Det du varit med om låter som en medvetandehöjning. En positiv vacker händelse!

    Kortet jag drog tyder på att jag behöver rensa. Igen, tänker jag! Jag rensar ofta; både bland saker och kläder. Men, jag behöver bättre ta hand om min kropp; själens boning. “Din kropp är ett tempel för värdesaker” och det behöver man påminna sig om ofta.

    Kramar och på återseende

    • Hahaha, jag håller med. Det är alltid nåt som ska rensas… igen 😃. Det är väldigt lättande. Var på soptippen 2 ggr i veckan o slängde massa skräp 👍! Det finns många olika sätt att ta hand om kropp & själ 😍. Kram

    • Verkligen! Det var något utöver det vanliga 😃. Kram 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *