Ny blogg-look

WOW! Min blogg har bytt stil och jag är så grymt nöjd och glad! Har länge velat testa mig fram vad det finns för inställningar men inte vågat trycka på en enda grej, jag har inte vetat vad som skulle hända om jag tryckte på nåt jag inte fattade 😲. Men tack vare min svärson som är sjukt duktig på allt som har med datorer, program och spel att göra så blev resultat så himla “JAG”! Han förklarade och visade. Jag satt bredvid och sa “ja eller nej” 😃. Nystart för nya bloggutseendet….🎉🎉🎉 men innehållet lär nog bli ungefär samma 😉.  Vad tycks?! 🤔🤔🤔

Vi var nämligen & hälsade på min dotter & svärson förra helgen. Blev bjudna på Pinchos, en restaurang där allt man beställde var i mini-format, så även besticken :). Supergott!

Mini-menyer 😃

 

Jag & min man 😍

 

Hittade lite roliga sagor som min dotter skrivit när hon var liten så vi fick oss lite goda skratt. Underbart med sagor ju! Inga speciella utsvävningar, bara mysigt att vara i samma rum. Tack A & K 💖!

Köpte en låda som jag blev lite kär i. Tänkte att min Indiankortlek får bo däri.

-Åh, vilken fin låda, den ska jag köpa sa jag till min man.

-Okeeeeeeeej, svarade han.

Hahaha, han har alltid en sån rolig min när jag säger eller gör nåt som han inte riktigt fattar grejen med 😃😍😃😍.

I 💖 it! Vad tycks?!

 

 

Status för övrigt: Inga känsloutsvävningar, ingen överdriven tankeverksamhet. Det är liksom nåt slags Lugn i och runtomkring mig som säkerligen har med en hel massa saker att göra. Till exempel det jag skrev om i förra inlägget…. Min märkliga natt

Just för tillfället hänger jag med siffran 3 väldigt mycket 😊, symboler och liknelser och synkronicitet är några saker jag är lite svag för 😉!

Jag väntar på 3 olika besked. Jag vaknade kl. 03,03. Jag bor på gatunummer 3(0). Jag har sagt fel hur många gånger som helst vad gäller första helgen i mars (fast jag egentligen menat första helgen i februari), vilket då blir 3/3….

Den där 3:an dyker upp lite överallt och självklart lägger jag märke till den mer än vanligt 🤔🙄.

Jag väntar som sagt, som ett frö under jord väntar på att få växa i vårsolen. Vad jag vet är att jag gjort det jag kan och nu kan jag inte styra över svar/besked. Fokuserar mycket just nu på att låta det vara så. Att inte dras med i “tänk om”-tankar.

Jodå, det finns alltid saker att vara uppmärksam på hos sig själv som man kan bli bättre på. Och jag gör det faktiskt väldigt gärna om jag kommer på nåt för det blir så himla mycket bättre inuti och även i fortsättningen när det kan gälla andra saker. Det lönar sig att rannsaka sig själv är min erfarenhet. Det har aldrig varit bortkastat eller förlorats nåt på det. Fast det är ju inte speciellt kul alla gånger…. 😲😲😲…. Att känna sig otålig är en sak men att stoppa tankar som ändå inte vill nåt mer än att göra en orolig & ta en massa energi, det är en annan femma. I alla fall för mig….

Nu börjar veckans inlägg dra sig mot sitt slut 😎. Det blir väl som vanligt tänker jag, inga överraskningar med andra ord 😉😉😉.

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort som du dras till, som om det vill säga dig något. Du kan bestämma innan du väljer om det ska gälla för en/några speciella dagar eller bara allmänt för tillfället. Du kan även tänka på en fråga. Allt blir som det ska, bara man lyssnar inåt 💞💞💞. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Ifrågasätt inte dig själv och/eller låt ingen annan göra det så blir du mer klar över dina egna tankar och detta i sin tur ger en känsla av att känna sig fri, att lita till sig själv. Utmana dig själv. Känner du för något, våga ta ett kliv ut i det okända. Se över vad du kan göra för att släppa motstånd inom dig så får du mer energi, kraft och lust. Se saker ur ett annat perspektiv för nya upplevelser på livets resa.

 

Kort nr 2: Någon/några delar av dig själv som behöver lyssnas på/läka/stödjas/uppmärksammas. Med hjälp av din starka sida, ditt sanna jag kan du hjälpa dig själv igenom något eller med något känslomässigt/mentalt. Det kan även vara någon annan människa som behöver en stabil person att luta sig emot. 

 

Kort nr 3: Du hittar lugn och kraft i naturen. Jorda dig så ofta du kan genom återhämtning och göra bra saker för kroppen. Pausa. Samla energi. Försök lägga lika mycket energi och omhändertagande på dig själv som du gör för andra/annat. Att LYSSNA på naturen med ger automatiskt ett inre lugn och minskar oro, rastlöshet osv. Ta hand om dig!

KRAM 🤗🤗🤗💖💖💖

 

 

 

meenakshi

2 Comments

  1. Det har han gjort riktigt bra, svärsonen! Kul att förändra!
    Fin låda till korten också. Jag beställde nya vackra kort med texter för ett tag sedan. De heter “Budbäraren” Du ska få testa när vi ses!
    Kram

    • Tack 💖💖💖! Kort är sååå kul, testar gärna att dra kort från din nya kortlek! Kram 💞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *