Blandade Budskap som fredagsnöje

Förra fredagen skrev jag tydligen blogginlägg nr 100 !!! Det var ju ändå lite speciellt måste jag säga! ☆☆☆ 😍😍😍

Detta var en lite splittrad vecka. Lite för mycket vissa dagar, nästan ingenting andra dagar. Risk för att bli antingen uppstimmad eller utmattad. Då gäller det att påminna mig själv om en sak i taget. Punkt slut!

Hittade en bok på bokrean. Väldigt kul överraskning eftersom jag redan har en bok av samma författare. Har inte sett denna förut i nån bokhandel/butik. Säkerligen finns den på nätet men är inte så inne i det här med att handla på nätet. Händer väldigt sällan skulle jag vilja påstå. Gillar att se och känna på grejer rent fysiskt om jag får välja. Ska bli intressant att se om den här är lika bra som den andra iallafall.

Hamnade dessutom i lokaltidningen när jag var på LP-jakt förra helgen 😃😃😃🎶🎶🎶! Lyssnar mkt på musik hemma och det är verkligen nostalgi att sätta på en vinylskiva o det knastrar lite. Fast det ska det helst inte göra säger min man 😁, det betyder att den är dammig 🤤. Aja, vi är varken lika i musiksmak eller hur noggranna vi är med våra skivor….

 

Tänkte göra en liten annorlunda grej idag eftersom jag inte har så mkt filosofiska funderingar…. 😍 Bläddra neråt för lite Blandade Budskap 😍….

 

Välj ett kort du dras till mellan 1-3. Du kan tänka på en fråga du har som rör nånting i ditt liv eller på en speciell dag/dagar som du väljer kortet för. Eller kan det bara vara rent allmänt för just nu. Skrolla ner & läs svaret 😍.

 

 

 

 

 

 

Kort 1: Glöm inte att uppskatta dig själv. Du har en massa fina egenskaper inom dig. Kan du se vad du åstadkommit? Det behöver inte vara något storartat, om du tänker efter finns det säkert en massa saker som du klarat av/fixat. Visa vem du är, våga vara dig själv. Bry dig inte om vad andra tycker och tänker, det viktiga är att du ger dig tillåtelse att vara du. Detta ger inre styrka och tillit till dig själv.

Kort 2: Dags att lägga allt åt sidan som inte ger dig något. Umgås med människor/djur som fyller dig med glädje och som du kan vara dig själv med. Att spara sin energi kan även vara självvald ensamhet som kan ge en skön känsla. Det finns en skön känsla av hopp om saker och ting. En fin gemenskap med andra eller sig själv.

Kort nr 3: Låt känslor komma och gå. Att inte följa känslorna i tankar eller i handling. Bara observera och framförallt våga känna känslor. Att lära känna sina känslor vad dom vill säga. Det kan vara en frihet i att stå still i sina känslor och inte sätta igång med något. Alla känslor är övergående. Bli vän med dina känslor.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

 

Välj ett Dagens kort. Välj mellan 1-3 😍! Skrolla ner & läs budskapet 😍.

 

 

 

 

 

Här kommer budskapet 😍😍😍!

 

 

 

 

 

 

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

 

Ställ en JA/NEJ-fråga. Välj en siffra mellan 1-3. Skrolla ner & läs svaret 😍.

 

 

 

 

 

Här kommer svaret 😍😍😍!

 

 

 

 

 

 

Hoppas alla läsare fick lite trevligt fredagsnöje & fina budskap som hjälper på nåt sätt, var man än befinner sig.

Kraaaam 💘💘💘🏵🏵🏵🌿🌿🌿

 

meenakshi

2 Comments

  1. Fin bild i tidningen!
    Känner igen boken du köpt! Jag var också på bokrean och hittade en roman “Kärlek sökes” av Carin Hjulström. Har hört henne berätta om boken på TV. Lättläst och humoristisk.
    Ser fram emot en lång ledig helg!
    Ha en skön helg du också, och tack för alla fina budskap från korten!

    • Tack 😍. Det ska bli skönt med helg. Vad kul det är när man gör lite fynd. Önskar dig en skön helg så hörs vi snart 🤗🤗🤗💘💘💘. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *