Två små roliga självtest för skojs skull

Ärligt talat, jag har verkligen ingenting att skriva om! Jag brukar inte behöva fundera om man säger så. Hur som helst, jag har ju kommit in i min vana med Bloggfredag och det känns som en riktigt bra dag så nåt måste jag ju hitta på 😉. Ps. Idag blir det inget “välj ett kort” för omväxlings skull….

Hittade boken jag köpte på ett antikvariat en gång….

Lättlästa kapitel, lite allmänt om lite blandat…. Däri hittade jag lite roliga småtest man kan göra på sig själv, för skojs skull 😃. Såna brukade jag göra förr i tidningar jag köpte när jag var ung, typ Frida, Okej & Starlet som dom hette på den tiden 😃😍🙄.

Allt är direkt avskrivet från boken så det inte blir några otydligheter. Man får ju inte utge sig för att ha skrivit nåt om man inte har det. Totalt förbjudet tycker jag 😡. Det är bara att följa instruktionerna. Kanske stämmer inget, något eller allt. Kanske du kan se att något stämt tidigare men du förändrats på livets väg eller tvärtom. Och kom ihåg att det inte är på blodigt allvar. Lycka till.

Räkna ut ditt namntal

Det här talet får du fram med hjälp av ditt namn. Talet beskriver din karaktär just nu, de egenskaper du använder dig av (både styrkor och svagheter) och dina färdigheter. Det avslöjar hur du hanterar förändringar, fattar beslut och relationer till andra människor. Det är viktigt att du använder ditt vanligaste namn eller det du helst vill bli kallad. (Smeknamn) En intressant övning är att först beräkna sitt dopnamn och sedan, om man ändrat namnet på nåt sätt (smeknamn, gift sig, namnbyte osv.) beräkna det nya namntalet och se om det blir samma. (Ex. namntalet du får som ogift “stämmer bättre” än ditt nya efternamn)….

 • Här beskrivs Pythagoras alfabetiska kodsystem. Allt du behöver göra är att följa kolumnen neråt för att se vilket bokstav i namnet som motsvarar vilket tal.
 • Räkna ihop talen, förminska sedan summan så att det slutgiltiga talet blir ett ensiffrigt tal mellan 1-9.  
 • När du fått fram en siffra, skrolla neråt för att läsa om den!

 

Siffran 1: Vaken, sprudlande och självgående. När du väl vet vad du vill och vart du ska ta vägen, sticker du iväg som ett jehu. Du behöver mycket omväxling, rörelse och frihet i ditt liv och vill helst göra någonting originellt, unikt eller grandiost exempelvis att leda ett politiskt parti eller att ensamsegla runt jorden. Du har svårt för att släppa människor riktigt nära men är en spontan älskare/älskarinna och en gladlynt, varm vän.

Siffran 2: Alla tycker om att umgås med dig eftersom du är mån om att alla ska må bra. Men du kan klänga dig fast vid dina vänner, familjen, ditt jobb eller det förflutna. Du är en känslomänniska och har förmågan att hjälpa människor med problem. Du är otroligt beskyddande men kan dra dig tillbaka in i ditt skal om du känner dig hotad. Du behöver någon som är känslig och kreativ som du själv.

Siffran 3: Du är utåtriktad och underhållande och tycker om sällskap. Du anser att livet bör levas fullt ut. Om arbetet eller förhållandet är monotont eller tråkigt blir du rastlös. Du föredrar det oförutsägbara och spännande framför det beprövade och pålitliga. Framgång är viktigt för dig och du ser alltid framåt hellre än att leva i det förflutna. Du är flörtig och förförisk och inte den mest trofasta men du avgudar alltid den du är tillsammans med och tar varje dag som den kommer.

Siffran 4: Du är praktisk och jordnära så dina vänner känner att de kan lita på dig om det krisar. Du älskar att göra upp framtidsplaner som du sedan fullföljer. Du gillar friluftsliv och känner samhörighet med djur och natur. Ge näring åt din förmåga att skapa solida strukturer och ekonomisk trygghet. Du är lojal och trogen och behöver vara den som står för drivkraften hos både dig själv och din partner.

Siffran 5: Du är impulsiv och frihetsälskande och hatar att vara bunden. Du står inte ut med livet om det är tråkigt eller rutinmässigt. Om du inte är på resa kommer du att söka dig till äventyrliga upplevelser bara för att åstadkomma förändring. Du ser alltid framåt och aldrig bakåt. Det finns alltid någonting nytt och fascinerande att utforska i livet och du är entusiastisk över ditt nya jobb, nästa utmaning, en blivande kärlekspartner- vad som helst. Du är frisinnad och romantisk och behöver någon som respekterar ditt oberoende och ger till tillräckligt med utrymme.

Siffran 6: Harmoni inom familjen och hemmet är mycket viktigt för dig och du är beredd att hjälpa alla att nå sina mål. Du blir nästan som en äktenskapsmäklare och så insyltad i andra människors privatliv att du blir överbeskyddande. Du handskas mycket väl med pengar och har mycket höga krav när det gäller arbete och hem. Du behöver en varm, kärleksfull relation och ett tryggt privatliv. Du trivs bäst med en partner som gillar lyx och är lojal.

Siffran 7: Du behöver vara för dig själv ibland och din hemlighetsfulla sida innebär att andra tycker det är svårt att komma dig nära. Du är nästan medial i din förmåga att läsa människor. Du är mild, lugn och drömmande och verkar fungera helt annorlunda jämfört med andra människor. Du behöver en partner som inte bryr sig ifall du svävar ut i det blå.

Siffran 8: Du känner en drivkraft att komma någonstans i livet och föredrar ofta dygnet-runt-arbete framför att sköta relationer. Du är otroligt självständig och tar till alla medel för att bibehålla kontrollen i ditt privatliv men du kan bli alltför auktoritär gentemot andra. Din myndiga attityd ger resultat men du får samtidigt svårt att slappna av. Du föredrar arbetsrelaterade relationer framför kärleksrelationer men om du kan kombinera dessa blir resultatet ett dynamiskt partnerskap.

Siffran 9: Du är romantisk, osjälvisk och frisinnad och befinner dig ofta i centrum för andras uppmärksamhet. Du älskar att flacka omkring i världen, träffa främmande människor och sticka iväg på vinst och förlust för att göra eller se något annorlunda eller nytt. Du gillar människor och är ärlig och ställer dig gärna på de svagas sida. Du älskar intrigen i hemlighållen kärlek och känslan av att känna till andra människors hemligheter. Du har svårt för långvariga förhållanden om inte din partner är lika frisinnad som du själv. Romantik och hemlig kärlek är viktigare för dig än ett bekvämt hem och rutinmässig kärlek.

Japp, det var det roliga lilla testet! Över till nästa….

Hur mår din aura

Ordet Aura kommer från det grekiska ordet Luft. Auran är den personliga energi som består av elektromagnetiska/energipartiklar och strålar ut från kroppen i olika lager. Alla levande varelser har en aura. När ens fysiska, känslomässiga och/eller mentala tillstånd ändras, förändras även auran. Är din aura balanserad eller behöver den stärkas?

 • Svara JA eller NEJ på följande påståenden utifrån dig själv just nu.
 • Du får 1 poäng för varje JA.
 • När du räknat ihop dina poäng, skrolla ner och läs svaret.

Jag attraherar människor som till slut sårar mig.

Jag är avundsjuk på mina vänner.

Jag blir svartsjuk om min partner pratar med någon annan.

Jag hatar kritik.

Mina relationer är alltid komplicerade.

Jag har svårt för att säga nej.

Jag känner mig obekväm på främmande platser.

Jag tittar hellre på tv än tränar.

Jag har jättebra idéer men genomför dem aldrig.

Jag blir stressad av andra människors problem.

Jag är rädd för att fatta egna beslut.

Trafikstockningar får mig att tappa fattningen.

Resultattabell

1-5 : Din aura är sjudande och kraftfull. Var rädd om den.

5-8: Din aura är i bra form. Fortsätt så. 

8-11: Din aura behöver lite mer kärlek och uppmärksamhet 

11+: Du behöver stärka din aura

Auramassage: Med början vid fötterna för du händerna sakta uppåt i en svepande rörelse, ändå upp till huvudet. Låt inte händerna röra vid kroppen. Massera runt omkring kroppen nerifrån och upp så gott det går i cirka 3-4 minuter eller tills det känns “färdigt”.

 

Det var allt för idag. Kram 💘 

 

meenakshi

4 Comments

  • Nämen så roligt 😉. Tack för idag 💗. Kram 🌹🌹🌹

 1. Min aura är sjudande och kraftfull. Ska göra det andra testet om en stund. Tack för testen!
  Önskar dig en bra start på veckan!

  • Då fick vi samma 😍. Hoppas du också får en fin vecka. Jag har körövning, läxförhör o dom vanliga vardagsgrejerna på schemat. Vi hörs! Kram 🌸🌸🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *