Nån slags dikt tillägnad min man

Vinter

Kall luft mot min hud

Värme inomhus

Han satt där och tittade lite förvånat på mig

Värme i hans ögon

Han sa: Där är du ju. Jag har letat efter dig. Varför har jag inte sett dig innan?

Jag sa: Det är ingen idé att du blir kär i mig.

Men när allt kom omkring spelade det ingen roll

Han var alldeles för ärlig, alldeles för sann

Jag kunde inte stå emot

Jag kunde inte tacka nej till den andra halvan av mig själv

Ett kort ögonblick

Oväntat, såklart

När jag inte var beredd

När jag glömde varifrån jag kommit och vart jag var på väg

Just då, mitt i vintern och luften kändes kall emot min hud,

satt han där alldeles synlig, som om han äntligen bestämt sig för att jag skulle få hitta honom

Jag sa: Där är du ju. Jag har letat efter dig i alldeles för många liv.

Märkligt, inte sant?

Ändå så självklart

Det sägs att i det enkla bor det vackra….

 

 

Välj ett kort mellan 1-3. Låt känslan välja åt dig. Skrolla ner och läs budskapet du drogs till….

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Släpp planering och måsten. Fyll dig själv med livsglädje. Gör sånt du tycker är roligt. Följ din  lust. Allt det där andra finns kvar. Du kanske undrar vad andra skulle tycka men det spelar ingen roll. Man behöver inte berätta allt för alla. Att njuta och vara närvarande. En känsla av hopp. Något magiskt/en magisk känsla och kanske förundran över att något är/går lättare än du trott.

 

Kort nr 2: Genom erfarenhet/utmaningar/prövningar har du formats. Vissa saker glömmer man inte men man lär sig leva med dom. Dom finns där som en del utav den du är idag. Din inre styrka tar dig igenom saker men också framåt. Något nytt är på gång. Det kan vara vad som helst från nåt “lite större” till mer vardagligt till nån ny känsla. Distans till jobbiga saker som hänt/tagit dig igenom en period av jobbiga händelser/känslor. 

 

Kort nr 3: Se över vad du använder din energi till. Finns det några förändringar du kan göra för att må bättre oavsett om det är på ett fysiskt eller själsligt plan? Det finns många olika lösningar, det gäller bara att hitta nån som känns rätt eller kanske det handlar om att våga bryta mönster för din egen skull. Finns det något som hindrar dig att göra förändringar och isåfall vad? Är det du eller någon annan som inte tillåter? Finns det rädsla och/eller försvar emot något/någon? Vad är viktigt för dig?

 

Längtar efter 🌿☀️🌿☀️🌿☀️ VÅREN!

Kram💗💗💗

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meenakshi

4 Comments

  1. ”Där är du ju”💕Den bästa känsla som finns.

    Ett fortsatt Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *