Tankar en varm vårdag

Jag är för mycket uppe i huvudet.

Kan inte riktigt landa hur mycket jag än vill eller försöker.

Då får det väl vara så då.

Det är tydligen så det funkar.

Just när man tror att nåt är färdigt händer något annat.

Som om man testas på nåt sätt.

Har svårt med ovisshet.

Det där läget innan saker och ting faller på plats.

När allt är färdigt i mitt huvud men inte utanför.

När jag ingenting kan göra för att skynda på eller påverka.

Då väntar jag.

Då längtar jag.

Vissa pussel är större eller mindre.

Men när bitarna inte är på plats

är det svårt att vara jag.

Därför väntar jag.

Och längtar.

 

Dags för Dagens kort. Välj ett kort mellan 1-3 som du dras till. Du kan tänka att kortet är för en speciell dag eller för en speciell fråga du har om något område av ditt liv. Eller bara rent allmänt för nuet. Skrolla ner och läs ditt budskap.

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det är något som inte ger mer, du kommer inte längre. Det är dags att klargöra något, erkänna vad du tycker och tänker och känner angående något. Det är något som du både behöver göra och/eller vill göra dig fri ifrån. Det kan vara bara inför dig själv eller någon/några andra. För din egen skull så du kan känna lättnad.

 

Kort nr 2: Det är något/någon som fångat din uppmärksamhet. Du är på väg emot något med full energi och är fokuserad på det. Det finns inga hinder på vägen och även om det skulle dyka upp något tar du dig lätt förbi för du vet vad du vill. Om du ännu inte tagit steget, tveka inte, följ din inre lust tillsammans med den energi som kommer när man vill förverkliga något.

 

Kort nr 3: Det kan tyckas som att det finns många val och alternativ. Det kan kännas lite rörigt. Det kanske inte går att hitta en logisk lösning och då är det känslan man får lyssna på. Känns det inte rätt/motstånd så kanske det inte är det rätta just nu. Kanske är det inget av dom alternativen som finns som känns bra. Det kan finnas någon lättare lösning som också känns enkel men som du inte ser eller har tänkt på. 

 

Trevlig helg o Kraaaam 💕💕💕🌞🌞🌞

 

 

 

meenakshi

2 Comments

  1. Tog ett tag att landa hemma igen efter en skön vecka borta, men så är det för mig. Grönt och fint blev utomhus på bara några dagar. Tänk vad jag tyckte illa om våren förr, men nu är den min.
    Hoppas du kan “landa” om du har lugn och ro omkring dig i helgen! Kram

    • 💞 Det verkar vara ett mönster för min del. Att saker ska läggas tillrätta. Äntligen sol o blå himmel. Försöker att fokusera på det o ej tänka sönder mig själv. Tålamod…. Jaaa, inte alltid så lätt 😉. Kram 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *