Om 100 år spelar inte detta någon roll

….om 100 år spelar det som pågår i mitt liv just nu inte nån roll….

Det kan man tolka som man vill, precis som med allting annat.

Saken är den att det lite för länge har pågått saker runtomkring både privat och på jobbet som påverkar mig på ett eller annat sätt. Mer eller mindre. Nu är det ju även så att jag inte har den där coola personligheten som bara kan luta sig tillbaka, vänta och se vad som händer. Eller vänta tills något är färdigt. Tyvärr, skulle jag vilja säga. Har mååånga gånger önskat att just den genen fanns hos mig. Men man kan visst öva på tålamod sägs det 😉😉😉😲😲😲.

När jag väntar snackar vi extra många miljoner tankar…. “tänk om, finns det några andra lösningar, kan jag göra nåt mer/nåt bättre”…. Och så går jag runt i nån slags bubbla och är i den tills saker faller på plats. Jag tappar verkligen bort mig själv. Glömmer bort andning, healing, återhämtning, närvaro…. Allt det där som jag egentligen kan! När väl ovissheten är över så spricker bubblan och jag släpper det helt.

Under en annan period av mitt liv som var lite rörig tänkte jag…. “om 100 år spelar detta inte nån roll”…. och kan man tänka sig…. den meningen får mig faktiskt att stanna upp inne i den där bubblan! Jag har till och med klivit ur den av egen vilja innan den spruckit! 😲😃 Hmm…. vänta lite nu…. så sant, så sant….

 

 

För det som just nu känns så stort, för mycket, ovisshet, rörigt eller vad det nu än handlar om så är det faktiskt en skön tanke. Vissa saker kan man inte styra över, vissa saker kan man inte göra mer eller bättre. Den lilla frasen funkar faktiskt för mig i vissa lägen. Jag menar när det gått överstyr. När jag fastnat. När det eventuellt gått så långt att man tappar bort sig själv litegrann.

Så…. om 100 år spelar det faktiskt inte nån roll att jag i nuläget väntar på några grejer som påverkar mig. Och jag kan redan nu säga att jag gjort och sagt det jag kan. Som en liten påminnelse till mig själv. Så jag öppnar dörren och går ut ur bubblan helt enkelt. Ställer mig och tittar på den. Ser all rörighet som är därinne. Och känner hur sant det är och hur mycket lättare det blev. För om 100 år…. 💕💕💕

Jaha, det var lite uppdatering av funderingar…. 😍

 

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till. Du kan välja för en speciell dag/vecka, tänka på en fråga som rör något område i ditt liv eller så får det bara vara en liten ledstjärna eller allmänt just nu….

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du känner dig stabil och trygg i dig själv. Något nytt dyker upp. En idé, en känsla, en möjlighet, en situation, en relation. Du känner dig hoppfull angående det oavsett vad det handlar om. Du stannar upp o känner dig mer närvarande i dig själv. 

 

Kort nr 2: Var eftertänksam och rusa inte in i något. Fokuserad. Väg för -och nackdelar om det finns fler än ett alternativ istället för att följa eventuella känslor hit o dit. Ha tålamod. Stå på dig och det du tror på.

 

Kort nr 3: Du känner dig lättad och fri. Mentalt och/eller känslomässigt. Kan även vara något i din fysiska vardag ex. hälsomässigt, ekonomi, hem osv. Du får tillbaka din energi. Du känner dig fylld av energi, lust och glädje. Det är bara att njuta av energin, sätta igång något du siktat in dig på/bestämt dig för.

 

KRAM 🏵🏵🏵🌻🌻🌻🍀🍀🍀❤❤❤

meenakshi

2 Comments

  1. Tack för kort nummer 2!
    Det regnar lite grann hos mig, men så skönt att ha sommaren framför sig.

    • Varsågod! 😍 Hoppas vårvärmen kommer för att stanna. Har varit riktigt aprilväder ju….
      Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *