Bara Budskap-Fredag

Långledigheten försvann ut i det blå. Så snabbt som ingenting. Och fastän det redan snart är helg igen har jag mycket praktiskt som ska styras upp. Den här gången är det en sån där grej man gör en gång och sen är det gjort. Man ska bara genomföra det….

Det är en sån där grej som man egentligen gått och väntat på länge men man inte kan göra nåt åt förrän en hel massa saker fallit på plats. Även om man vet att det ska bli av så är det en slags transportsträcka där egentligen ingenting händer. Otroligt segt och långtråkigt när hela ens JAG är redo. Sen helt plötsligt kommer den där dagen när det är dags och då blir jag helt stimmig. Det som händer är att jag ska flytta min lilla arbetsplats till en annan byggnad, byta rum med andra ord…. Allvarligare än så var det inte. Men det hela har varit en process rent mentalt. Försöka pussla ihop det hela praktiskt. Vänta på svar om det ena & det andra av olika personer…. Och då är det inte ens som att flytta sitt hem. I detta fall handlar det bara om 3 flyttkartonger…. 😃😃😃

Tänkte “ta det piano” i helgen och knappt göra en enda praktisk sak förutom det nödvändigaste. Lyssna på kropp själ lockar betydligt mer…. Så får det bli!

Här kommer en liten blandning av budskap. Välj ett kort/en siffra du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Håll till godo! 😍

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du behöver se över vad/var eller på vem du lägger för mycket energi. Kanske känner du dig trött, lite utmattad på grund av detta. Fundera på varför du gör det och vad du kan göra för att förändra detta. Av vilken anledning gör du det? Dags att gå vidare och lämna sånt som inte ger dig någon energi tillbaka. 

 

Kort nr 2: Glöm inte att stanna upp och se vad du åstadkommit hittills. Du kanske har gått igenom utmaningar och prövningar i livet men försök se vilka positiva förändringar som kommit därefter. Var tacksam emot dig själv för allt du klarat av och det du har byggt upp även om du kanske skulle gjort annorlunda idag med olika saker. Någon ny slags stabilitet inom något område av ditt liv som gör dig tacksam. Var stolt över dig själv.

 

Kort nr 3: Något är avklarat/blir avklarat och du kommer vidare. Du har gjort ditt bästa vad gäller något. Det kan vara något praktiskt, ekonomiskt, relationsmässigt, att du stått upp för dig själv osv. Nu kan du slappna av vad gäller det och veta att du gjort det du kan/kunde och vara nöjd med det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är helt okej att mina åsikter skiftar. Det visar på en öppenhet och på att jag ä redo för förändringar.

 

 

Att känna till mina avsikter skapar en känsla av kraft och tillit. Idag ska jag vara uppmärksam på mig själv och ha ett öppet sinne.

 

 

Det känns inte alltid tilltalande att ta ansvar för sitt missnöje. Men när jag väl gör det kommer jag att känna mig oerhört kraftfull.

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisation och logik. Struktur och disciplin. Ledarskap. Det är viktigt att skapa logik, disciplin och ordning just nu. Det du planerar behöver fortfarande organiseras. Planera hur du ska gå vidare och behåll lugn och kontroll och var bestämd.

 

 

Viktiga parapsykiska insikter. Händelser bakom scenen. Släpp rädslor som håller dig tillbaka. Rädslor kan ibland vara baserade på yttre omständigheter men också irrationell och overklig. I båda fallen är det viktigt att gå in i dig själv och lyssna på din intuition. Insikter som handlar om dig själv. Självinsikt för att komma över gamla blockeringar som hållit dig tillbaka.

 

 

Du är redo! Du har resurserna eller förmågan att manifestera det du vill. Livet är magiskt. Framgång och självförtroende. Du är mer redo än du inser. Flera möjligheter tillgängliga.

 

 

 

TREVLIG HELG! KRAM 🏵☀️💕

meenakshi

2 Comments

  1. Det låter bra att det bara är tre flyttkartonger som ska byta kontor, till skillnad från när man flyttar hela sitt hem.
    Lycka till, och hoppas du kommer trivas bra med det nya!

    • Tack! Det känns så bra nu när det är gjort! Den där transportsträckan är ääääntligen över! Sååå skönt. Har fixat o donat lite o packat upp. Nu väntar jag bara på att dator o telefon ska kopplas in. Önskar dig en härlig helg. Kraaaam 😍🏵💖😍🏵💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *