Allt är som det ska

Egentligen är allting perfekt 👌.

Det enda jag behöver göra är att hitta tiden för att stanna upp och känna dom där känslorna som skymmer en annan, den enda. Den som är på riktigt. Den som är sann.

Det är känslor som jag inte hunnit sätta ord på. Som så gärna vill säga sitt. Jag har bestämt att dom inte kan få göra det just nu. Måste bara, måste bara…. göra än det ena än det andra. Och så är Livet ibland. Men… jag VILL INTE prioritera!

Trycket inuti ökar så jag blir stressad och får ångest. Som om det är bråttom. Som om jag bara har en enda chans. Fast jag vet att det inte är sant.

Jag har ett otroligt stort behov av att sätta ord på det jag känner. Oavsett. Inte undra på att det alltid känts som jag jobbat på två jobb i hela mitt liv. Ett som är vanligt. Ett som heter Jag.

När känslorna får bli till ord på ett papper. En oslagbar känsla. Jag skriver och skriver. Tappar bort tid och rum. Ingen får läsa efteråt. Inte ens jag själv.

 

 

Känslorna som måste ut kan påminna om andra tillfällen i mitt liv när jag känt likadant. Det är bara omständigheterna som varierar. Känslor som mer eller mindre skulle kunna höra till kategorin rädsla. Inre stress är för mig egentligen en rädsla för att inte hinna med, att det inte blir som jag tänkt osv….  Känslor som skymmer den enda sanna känslan av att allt är som det ska.

Rädsla är inte alls alltid så som man tror eller lärt sig. Rädsla kan vara stor, liten, fysisk eller psykisk. En rädsla kan formuleras med några få enkla ord eller behövas gå i terapi för under lång tid. Egentligen spelar det mindre roll. Det viktiga är att man hittar den där känslan som skymmer den enda sanna känslan. Av att allt är som det ska.

Först då kan man bli fri ifrån den.

Vad jag egentligen vill säga är att egentligen är allt bra. Bara jag bestämmer mig för hur jag vill fortsätta/gå vidare med saker jag känner.

 

DON´T FORGET TO SHINE  ☀️☀️☀️

 

Välj ett kort mellan 1-3. Du kan tänka på en fråga som rör något område av ditt liv, en speciell dag/vecka eller bara rent allmänt. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs…. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det är dags att klargöra saker inför dig själv och/eller någon annan. i någon situation/relation där du känner att du egentligen inte sagt det du vill. Det kan vara allt till ett förlåt, säga ifrån, säga nej, säga vad du tycker, erkänna något osv. Något som i alla fall påverkar dig inuti behöver få klargöras och du kommer känna dig lättad och fri. 

 

Kort nr 2: Var i dig själv och använd din energi på saker som hör till ditt liv. Bry dig inte om vad andra gör, säger, tycker eller tänker. Du känner dig trygg och säker på dig själv och du har inga problem med att fixa saker på egen hand. Du har många olika egenskaper i din personlighet och som du lärt dig efterhand som du har nytta av.

 

Kort nr 3: Samla ihop dig själv och/eller nära och kära. Gemenskap, ta hand om, närvaro, göra bra saker för kropp och själ. Det kan vara tillsammans med någon/några andra men det kan likaväl vara för din egen skull. Oavsett vilket det är, känner du bra/en skön känsla och tacksam för det.

 

Kram!  ♡♡♡

 

meenakshi

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *