Energier och lugna platser

Vi blir påverkade av en massa energi dagligen ~mer eller mindre~ beroende på vem vi är eller var vi befinner oss för tillfället. Ibland påverkas man mer än man tror. Det finns så himla många olika grejer det kan handla om. Ljud, ljus, dofter, andra människor, platser är några exempel på saker som kan påverka ens energi. Att gå med på saker, säga ja fast man egentligen vill säga nej. Att inte säga ifrån, låta bli att säga nåt som känns viktigt och sen ångra sig. Att stimma runt o göra en massa saker för man tänker att man kan vila/slappna av senare…. Listan kan göras lång…. En del människor har förmågan att låta allt sånt rinna av sig medan andra mår sämre. Det behöver inte handla om nåt allvarligt, alla är olika känsliga.

 

 

Många gånger blir man påverkad utan att man förstår att man blivit det. Man kanske vaknar glad men ju längre dagen går upptäcker man att den energin försvann nånstans på vägen. Man kanske blir arg, irriterad, helt slut eller ledsen utan att det egentligen har hänt nåt/utan att man haft fullt upp. Då kanske det är så att man tagit in något/någons energi utan att man varit medveten om det.

Sen finns det gånger när man vet exakt varför ens mående ändrades och då gäller det ju att komma på vad man ska göra åt det. Är det så att man varit i en miljö med mycket ljud och surr så kanske man behöver vila och bara ha det tyst omkring sig. Eller kommer man på att man gjorde lite för mycket fast man varken hade lust eller ork. Är det så att man träffat någon som till exempel varit otrevlig utan anledning kan det va lite svårare att skaka av sig den energin. Då är det lätt att man fastnar och går igenom händelsen i huvudet om och om igen för att försöka lista ut om man själv gjorde nåt fel. Och så tar det ännu mer energi….

 

 

Det finns oändliga grejer som kan påverka ens energi såklart. Då är det skönt när man hittar anledningen, så att man sen kan hitta ett sätt att hantera det, oavsett vad det handlar om. Då är det väldigt bra att ha sig själv att falla tillbaka på. Sig själv och det man kommit på. Och insikter gillas ju starkt! ✌✌✌

Jag har funnit lite olika trix och tips genom åren som jag kan använda beroende på vad det handlar om. Jag är grymt tacksam för att jag blivit medveten om det här energi-tänket…. Det har hjälpt mig många gånger om 😇😇😇.

Egentligen skulle jag skriva om lugna platser men jag svävade iväg lite….😬🤥😲🤔😏😞😥

En lugn plats för mig är en plats där jag kan landa. Där jag automatiskt blir helt lugn inuti. En plats där jag inte medvetet tänker “att nu ska jag minsann sitta här o lugna mig”. Det behöver inte handla om att jag är stressad, arg, uppe i det blå, ledsen…. Det är liksom en plats som gör mig lugn oavsett. Fina platser finns det också många av. Fast det behöver inte innebära att dom för den sakens skull ger lugn. Med lugnet menar jag att tankar och känslor försvinner helt. Kanske man även skulle kunna kalla det en inre stillhet 💗💗💗

 

Platsen “Balkongsoffan i kvällssolen” ☀️💗

 

Exempelvis har jag en skog som jag älskar. Det spelar ingen roll vilken annan skog jag är i eller hur fint solen lyser i skogen eller att det luktar skog. Det är ändå min skog jag älskar. Det är liksom den där lilla skillnaden jag menar. Andra platser som gör mig lugn är en speciell strand, hemma hos en del personer och så lite andra ställen. MEN jag älskar även platsen inom mig när jag fylls av den där stillheten…. ❤❤❤

 

 

Tänk dig att dina händer är en skål full med energi när du vaknar. Den energin är bara, bara din. Hur ser din energi ut? Hur rör den sig? Vilken/vilka färger har den? Om du kan, försök visualisera din fina energi som ligger i dina händer. För rätt vad det är tänker du automatiskt att den finns där. När du lägger dig på kvällen, hur mycket energi finns kvar i dina händer? Finns det mer än du hade när du vaknade? Eller är det lite mindre? Till o med mycket mindre? Var under stunden/dagen försvann eller fylldes den på? Lite tänkvärt så här en fredagsmorgon. Din energi ska räcka till för dig, ditt vardagsliv, din kropp, din själ…. Den ska räcka åt massor i resten av ditt liv. Din energi är SÅ värdefull…. ❤

Nähä, nu blev det här inlägget mycket längre än jag tänkt mig 😃. Här kommer det gamla vanliga; Välj ett kort…. mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet.

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Dags att lyssna till din intuition. Det som inte är styrt av andra eller inlärt som en vana. Vissa saker går inte att räkna ut logiskt så ta en stund för dig själv, lyssna och känn inåt. Lyssna även på dina drömmar, om du drömmer nån sån där speciell dröm som hänger sig kvar dagen efter med en känsla. Egentligen har du redan svaret på det du undrar inom dig. Andra ska inte kunna styra dig, bestämma åt dig, veta bättre. Vad tycker du om själv? Var ärlig  emot dig själv och lyssna på ditt sann jag så vet du sen hur du ska gå vidare.

 

Kort nr 2: Du har gått igenom något på ett personligt plan. Det kan handla om jobb, hälsa, ekonomi, boende. Något är/blir färdigt som du jobbat för/med. Du lär/har även lärt dig något av den processen som du kan ha hjälp av i framtiden. Du känner dig stolt över den erfarenheten och kan nu slappna av och ta det lugnt.

 

Kort nr 3: I någon situation/relation är det viktigt för dig nu att stå på dig. Du tänker inte ge dig utan har bestämt dig för vad du tycker och tänker och det uttrycker du på något sätt, antingen genom handling eller ord. Du har tidigare varit lite osäker på dig själv/din åsikt men inte längre. 

 

Nu är det minsann helg! Ha det gott! Kram 💗💗💗

meenakshi

2 Comments

    • Detsamma ❤❤❤☀️☀️☀️. Välja kort är så kul 😃… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *