Minsta möjliga blogginlägg

Ett blogginlägg hör fredagen till och så även den här. Men det blir minsta möjliga 😲😃. Jag vill nämligen inte, har ingen lust.  Men skriva tänker jag göra ändå minsann, även om jag är hyfsat tom på ord för tillfället🤔. Jag befinner mig i ett skönt lugn på grund av en massa olika saker som har fallit på plats✌.

Sånt som tagit för mycket energi alldeles för lång tid, så helt plötsligt löser det sig på grund av omständigheter och ibland andra människor som öppnar nån dörr, “löser det åt mig” fast jag inte bett om det, bara tänkt det för mig själv. Men det har inte löst sig förrän jag bestämt mig inuti för exakt hur jag vill att det ska vara egentligen. Först då har lösningen kommit som en liten vinstlott. Plötsligt händer det! Som om någon tänkt att nu är det väl ändå hennes tur…. (Textrad från en låt med Lisa Nilsson som heter “Himlen runt hörnet”), passar ju väldigt bra för tillfället 😉😉😉….

Jag önskar ju förstås varenda gång att mina egna lösningar ska räcka och dessutom gå att genomföra utan problem…. Men det har jag lärt mig att inte räkna med…. 😲🤔🙄

Däremellan en massa glädje & kärlek & uppträdande med min älskade kör~ Joyvoice. Fylldes av en tomhet nu när terminen tog slut som jag inte tänkte på under tiden den pågick 😭. Har haft fullt upp med att öva på stämma, lära mig texter, tagga uppsjungning…. 🎶🎶🎶

Det är för övrigt det modigaste jag nånsin gjort. Se en annons på nätet, anmäla mig, börja i pop/rock-kör. Att få vara en del av en större, fantastisk gemenskap som delar samma intresse, samtidigt som jag lärt mig mycket rent musikaliskt. Exempelvis att stå bredvid en sopran och hålla min egen stämma är en utmaning om man som jag är amatör 😃😃😃. Eller hålla en ton hyfsat länge utan att få andnöd…. I ❤ IT! ❤🎶❤🎶

 

MUSIC GOES INTO THE EARS AND STRAIGHT TO THE HEART ❤❤❤

 

En av bilderna från tidningen, från söndagens sista uppträdande….

 

Men nu skulle jag ju inte skriva så mycket mer så…. 😉🙄😲😍….

Välj ett kort mellan 1-3. Du kan tänka på en fråga som rör något område av ditt liv, välj för en speciell dag/dagar/vecka eller bara allmänt för NU. Håll till godo!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Fokusera på det du bestämt dig för och låt inte känslorna ta överhanden. Stå fast vid din åsikt även om andra inte håller med eller försöker få dig att ändra dig eller övertyga dig om något annat som du inte håller med om. Det kan också behövas tålamod och disciplin för att det ska bli som du vill/tänkt dig. Ju mer säker du är på dig själv och var du står, ju lättare kan du hålla dig i din egen energi och inte bli distraherad.

 

Kort nr 2: Något händer som gör att du får ett “uppvaknande” av nåt slag. En insikt , ett beslut eller händelse som gör att du känner dig befriad från någon/något. Du ser något/någon ur ett annat perspektiv och gör det som behövs/tar tag i något för att du återfå balans. Någon slags lättnad att bli fri från något som varit en stundtals jobbig process inom något område av ditt liv. 

 

Kort nr 3: En ny idé eller flera tar sin början. Det kan vara så att du själv letar upp/stöter på något som intresserar dig eller som du tänkt på ett tag. Eller kan det vara någon annan som gör eller säger nåt som sår ett frö, en tanke inom dig. Det är något som du antingen inte tänkt på tidigare och nu kommer på eller som du tänkt på och nu får mer tid till att fundera över hur du ska gå vidare/tillväga.  

Kram ☀️☀️☀️😍😍😍

 

meenakshi

4 Comments

  • Stort tack till dig som kollar in bloggen! ❤ Tack! Betyder mycket ska du veta. ☀️☀️☀️ Kram ☘🌷

 1. Ja, det är viktigt att känna att man är en del av något större.
  Tack för ett passande kort!
  Solen skiner idag också.
  Ha en härlig fredag, och en skön helg!

  • 🎶❤ Vad kul att kortet var passande! Ja, det har verkligen varit sommar ett tag nu 😉. Skönt ☀️. Hoppas du också får en fin helg så kanske vi “ses” här på bloggen om 1 v 😉. Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *