Den blomstertid nu kommer

Jag ska gå på min sons skolavslutning. I samma kyrka där jag själv, mina bröder & min dotter haft skolavslutningar, sjungit “Den blomstertid nu kommer” och “Idas sommarvisa” 🎶🎶🎶🎶🎶
När jag själv slutade 6:an spelade jag piano inför alla som var där. Spelade fel. Började om och spelade rätt.

 

Skolavslutning à la början på 80-talet 😉😉😉

 

Det är sista gången, absolut sista gången jag kommer sitta just där sen jag själv började skolan i början på 80-talet. För när man slutat 6:an är det slut med den sortens skolavslutning. Det finns en enda fröken kvar på den skolan som är kvar sen jag gick där. Hon har varit min sons klassföreståndare. Hon har fortfarande kallat mig för lilla Hanna när vi träffats. Känner mig så himla nostalgisk❤❤❤ . Man vänjer sig verkligen vid saker som pågår år ut o år in, även om det så är 1 gång/år…. Vem vet, jag kanske börjar gråta😭😭😭…. Det är ju trots allt ett avslut….

That’s it för idag! Trevlig helg!

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Du kan tänka på en fråga som rör något område av ditt liv, för en speciell dag/vecka eller bara allmänt för nuet.

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Lyssna inåt. Lyssna på din intuition, din egen sanning. Fokusera på det som är du, ingenting annat. Tankar, känslor, beslut, frigörelse, avslut, kropp, hem, ekonomi…. Du klarar/kan mer än du tror. Du behöver inte lyssna på råd från andra eller göra så som andra skulle gjort. Vänta inte längre. Gör det du vet/tänkt på. Tillåt dig själv, den du är med alla dina tankar o känslor. Förminska inte dig själv och den du är. 

Kort nr 2: En healingprocess som ger dig lättnad. Något löser sig som tidigare tagit energi. Du kan se framåt och lämna något bakom dig. Antingen får du en insikt/hittar en lösning själv eller dyker det upp nåt som gör att tyngden på dina axlar löser upp sig. Du känner dig beslutsam, lättad och klar över något.

Kort nr 3: Ta fram ditt inre barn. Följ din lust. Känn dig fri. Låt inte annat eller andra distrahera dig. Låt den rationella delen av dig stå åt sidan. Kanske du kan strunta i nåt praktiskt och göra nåt du egentligen vill men inte tycker du har tid med? Låt alla måsten och borde läggas på hyllan och gör sånt du egentligen har lust med. Det är helt okej, att låta sånt vara en liten stund som inte är akut. Tvärtom, det kan skapa ny energi att ta tag i vanliga saker på ett annat sätt och inte ta det så allvarligt.

 

Kram <3

meenakshi

2 Comments

    • Tack själv snälla du ❤🏵☘. Massa kramar till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *