Back in business

Jaha, det blev uppehåll från det allra mesta under semestern, så även bloggen. Det var inte riktigt min plan men man ska ju inte ha för mycket planer under semestern ju?!😉😉😉 Det har varit otrooooligt skönt att pausa allt och bara ta dagen som den kommer. Lyssna på kropp & själ, ta vara på ledigheten. Men nu var det visst dags igen: Back in business! Jobbet och bloggen och vardagsrutinerna…..

Jag tänkte lite på symboliska saker angående den här hettan som har varit just nu. Vad betyder det ordet just för mig?  🔥🔥🔥🔥🔥

 • Känslomässig hetta för någon eller något typ passion
 • Att brinna för något, lägga ner sin själ i något
 • Ilska, frustration, oro eller ångest som “bränner” inuti
 • Hetta kan även leda till uttorkning och förutom fysisk sådan, även känslomässigt, mentalt och själsligt om man inte får näring/vätska
 • Hetsiga utbrott baserat på känslor
 • Värme, avslappning, kroppen blir slö och saktar ner sig själv
 • Transformation
 • Ladda sig i solljuset, njuta, glädje
 • Söker sig till motsatsen exempelvis äta kall mat, ta ett kallt bad/dusch
 • Kokar av rastlöshet men även lust, inspiration, längtan. Fast jag vet inte riktigt efter vad….. Därav rastlösheten kanske….

 

Ja, det kan ju vara vilken känsla som helst såklart, jag utgår endast ifrån mig själv men…. Är det någon som känner igen sig i detta eller i alla fall något snarlikt? Är det någon mer som blivit påverkad av hettan förutom fysiskt? I någon situation eller relation med någon annan eller inom sig själv? 🤔

Efter den här supersommaren kan jag nog säga att jag gått igenom samtliga punkter. Om vartannat. Rent fysiskt har jag inga problem med värme/hetta men det ligger kanske i mina gener. Jag är ju trots allt född i ett annat land långt, långt bort så min kropp är väl “inställd” på höga temperaturer. Exempelvis en dag var det runt 20 grader och då frös jag och låg under en filt på kvällen…. med kläder. Min man höll på att flippa ur totalt. Lite roligt tyckte jag. 😁😁😁

Det var dagens tankeverksamhet.

Välj ett kort mellan 1-3. Skrolla ner och läs budskapet. Välj ett kort du dras till. Du kan tänka på en fråga som rör något område av ditt liv eller tänka att kortet ska gälla för en speciell dag eller bara rent allmänt för här och nu…. 💖

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det dyker upp något oväntat, överraskande, förvånande. Något du inte var beredd på. Det kan även vara dina känslor som svallar, känslomässiga impulser du följer och förvånar, överraskar dig själv med att göra något som du inte trodde du kunde eller skulle göra. 

 

 

Kort nr 2: Något eller någon kräver en hel del energi. Glöm ej att återhämta dig. Stå på dig/kämpa på. Det kan kännas tungt men samtidigt har du en viljestyrka att ta fram just nu som hjälper dig framåt. Du är trots att bestämd över en viss sak och vet att du behöver lägga den här energin. 

 

 

Kort nr 3: Det är något som oroar dig/gör dig ledsen och upptar dina tankar mycket och tar över så du tappar bort dig själv. Försök stå utanför känslan och fundera på exakt vad det är som gör att du känner så här. Det är viktigt att även dom tråkiga känslorna får komma upp till ytan och frigöras. Känslor kan kännas fysiskt starka. Är det en riktig känsla på grund av något/någon eller är det en känsla som skapats utifrån ett inlärt tankemönster? Är det instängda känslor som behöver frigöras som du tryckt undan genom att tänka rationellt? Det är okej att vara i en känsla också och lära känna den och förstå varför den är här just nu.

 

All Kärlek till dig som läste ända hit 😀😍

/Hanna

 

 

 

meenakshi

4 Comments

 1. Tänkte väl det att du dök upp här idag.
  För min del när det gäller hettan har jag slappnat av och saktat ner ännu mer än jag brukar. Jag har läst otroligt många bra böcker, och haft flera vänner som kommit på besök, och jag väntar fler vänner hit för min semester vara ett tag till.
  Tack för budskap! Kram

  • Vad härligt ♡! Jag planerar en tripp till din stad första helgen i september då det inte riktigt synkat i sommar med boendet/olika semestrar osv. Kanske vi kan ses en sväng? 💕
   Det är ju så skönt att ha den där avslappningkänslan i och omkring sig. 👌 Kraaam 🤗

    • Då får jag helt enkelt hälsa på några andra 🙂 och satsa på ett annat tillfälle! 🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *