Att göra avslut

När saker & ting inte funkar. När jag känner att jag inte kommer någonstans. När det känns som om jag fastnat. När jag upplever motstånd som gör mig frustrerad. När det inte verkar spela någon roll hur eller vad jag gör…. Då kommer jag till en punkt när jag verkligen behöver avsluta och förändra. Ut med det gamla, in med det nya…. Mina “just nu-exempel” på avslut/förändring…. 💗💗💗

Dels är det vissa saker som gör att jag inte trivs hemma. Så jag har börjat flytta runt saker, ändra lite här & där. Sätta lite fart på energi som känns stillastående. Det behöver inte vara stora förändringar. Det behöver inte heller kosta mycket eller ingenting alls. Jag har även rensat ut saker som jag inte använt på minst 1 år, det kan räcka med att slänga eller byta plats på en enda grej så känns det lättare inuti. Ibland fattar jag inte att jag kan komma på saker att göra mig av med. Jag är en person som varken köper eller samlar på mig en massa grejer. Jag brukar inte heller tänka att något kan vara bra att ha. Nä…. om jag inte har använt/tagit fram något på en viss tid behöver jag det inte. Punkt slut.

 

 

Den andra grejen som pågår i mitt liv för tillfället också en stillastående energi, fast på ett helt annat sätt. Det handlar om ett mönster i en relation som inte längre fyller någon funktion, som jag behöver avsluta/förändra. Och eftersom det är allmänt känt att man inte kan förändra någon annan så får jag fundera på mig själv. Vad jag kan göra annorlunda? Finns det något hos mig själv som jag kan sluta med? I vilka situationer blir jag frustrerad, irriterad, trött? Hur och vad kan jag göra i fortsättningen så att det inte längre tar energi? Är jag rädd för att något ska hända och anpassar mig därefter? När jag har hittat svaret på alla mina frågor kommer jag på ett annat sätt och kan äntligen avsluta/förändra. Det finns en anledning till att detta mönster skapats och jag tänker bryta det. Punkt slut!

 

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet…. 💗🌹💗🌹💗🌹

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du har en inre trygghet i dig själv, en självkänsla angående någonting du tagit beslut om. Du har energi och motivation att fortsätta men samtidigt har du tålamod att vänta. I den här situationen du befinner dig kan känslan vara att du både kan och vill gå hur långt som helst för att uppfylla något med det i ditt liv. Du är på väg/håller på att manifestera något i ditt liv som du tror på.

 

Kort nr 2: Det är viktigt för dig just nu med stabilitet och trygghet när det gäller antingen ekonomi, hemsituation och/eller fysisk hälsa. Du kanske redan upplever att det känns så och då är det lika viktigt att behålla den ordningen och tryggheten. Det handlar hur som helst om att skapa en vardaglig trygghet på lång sikt. Det kan även vara så att du söker efter tips och råd angående detta hos någon du känner som du vet kan hjälpa dig. 

 

Kort nr 3: Du kan känna dig ensam med dina känslor och/eller vet inte riktigt hur du ska hantera dom. Det kan kännas som du vill ge upp och gå iväg ifrån någon/något som påverkar dig för mycket känslomässigt. Det kan även vara att du har för mycket förväntningar på dig från olika håll som påverkar dig. Du är trött på detta och börjar inse att du inte kommer längre. Hur som helst är det lite rörigt känslomässigt och du behöver göra en förändring av något slag för att få balans.

 

Kram 💗💗💗😍😍😍

 

meenakshi

6 Comments

  1. Åh det är så härligt att läsa din blogg på morgonen med sin kopp.
    Intressant inlägg😁.

    • Wohooo, vad härligt! Hoppas du får en fortsatt skön, härlig helg! 😍

  2. Ja, när man känner att energin har stagnerat behövs det förändring. Sen kan den flöda igen, och nya saker sker.

    Tack för fint kort!

    • Tack själv 💗💗💗. Det känns väldigt skönt att ta tag i saker. Kliva ur. Börja om. Kram 💗💗💗😍😍😍🤗🤗🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *