Fredag fredag fredag

Ibland är ord överflödiga. Ibland behövs dom inte, för ingenting måste sägas. Ibland har samma ord uttalats alldeles för många gånger….

Ibland hittar jag nån mening i en bok/tidning/låttext som stämmer så bra på mig själv. Då skriver jag det i min fina skrivbok ~ för att komma ihåg ~ för att påminna mig själv ~ för att ha som en slags livlina om det behövs. Som om det likaväl kunde varit jag som satt ihop orden på just det sättet. Kanske kan jag bli lite ledsen över att det inte var så. Samtidigt som det kan vara skönt att veta att någon annan känner som en själv & mitt i det hittade just dom orden. Eller kanske någon helt enkelt var klok & vis…. Och även om orden inte stämmer in på nåt speciellt i mitt liv så kan dom ändå vara nån slags påminnelse…. om sånt jag tror på men ibland tappar bort….

 

 

Det är omöjligt, sa Tvivlet

Det är farligt, sa Rädslan

Det är onödigt, sa Förnuftet

Prova ändå, sa Hjärtat

 

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner & läs budskapet ♡☆

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du kan känna ett behov av att dra dig tillbaka, vara i ditt eget utrymme för att hitta tillbaka till dig själv/komma tillbaka till verkligheten med ny kraft och energi. Du känner dig trygg i dig själv och vet vad och hur du behöver göra för att ladda energi och om det behövs ta hand om tankar eller känslor. Dra dig tillbaka och lyssna på din kropp och/eller själ så helas du automatiskt. Det kan även vara andra som upplever saker du redan gått igenom som nu behöver hjälp med att hitta sig själva i något som pågår runtomkring.

 

Kort nr 2: Stå kvar i det du tror på och tycker är rätt. Andra kanske inte gillar det men du kan inte vara andra till lags hela tiden. Du kan känna dig ensam i den situation/relation du befinner dig i men samtidigt säker på “din sak”. Andra kan försöka påverka dig/få dig att ändra dig. Håll fast vid din sanning när det behövs.

 

Kort nr 3: Det kan kännas som en vågskål, som att det handlar om två olika alternativ och båda kan kännas lika bra och/eller dåliga. Det kan kännas som om du inte kan välja och/eller komma fram till en lösning. Ha tålamod och lita på att saker  ting faller på plats men tänk samtidigt på att försöka släppa fokus på ett definitivt beslut och/eller en lösning. Avvakta tills vågskålen väger över åt det ena eller det andra hållet. Ibland kan det bli en inre stress av brådska men det kanske inte är så bråttom som du upplever det känslomässigt/mentalt? 

Trevlig helg! Kram 🖤🖤🖤

meenakshi

6 Comments

 1. Ja, prova ändå, sa hjärtat. Som någon skrev “Ord, jag har alltid älskat er”
  Jag ska på fotvård om en stund, sen kommer min syster och stannar hela helgen.
  Önskar dig en skön helg! Kram

  • Oj, det var ju också fint, det du skrev 💖 om ord….
   Låter som en mysig helg. Jag ska ta det lugnt. Vi hörs! Kram 🌻🌿☀️

 2. Har gått min egen väg hela livet, så jag fortsätter med att göra det, 👍 🙀 andra ska inte tala om.vad som är bäst för mig🤗

  • Det låter superbra! Njut av din väg. 💕👌. Kram 🌹

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *