Just nu-läge

Min kropp är så trött. Min själ är så trött. JAG är så trött 😔.

På saker som tar energi men som jag inte kan påverka. På lösningar som finns i huvudet men som inte kan användas i verkligheten. På att bli ifrågasatt för minsta lilla. På att förklara och försvara mig. På att bedöma i varenda sånt läge om jag ska säga något eller inte. Det är Hela Jag riktigt trött på.

Det kanske låter som om jag klagar. Eller som om jag är konstant deppig. Eller som att jag alltid har problem med någon/något. Men det är inte sant. Det är vissa stunder. Om jag bara får prata med någon eller skriva i det Just nu-läget försvinner det, tillfälligt eller för alltid.👌

Det är ju ändå så att vi möter olika relationer/situationer i livet som ska klaras av. Det ska bara fixas till. Och det återupprepar sig tills vi blir modiga nog att se vad det handlar om och vad vi själva kan göra för att det inte ska påverka en själv någon mer gång. Och det är minsann inte roligt alla gånger. Inte heller är det en “dans på rosor”, nej, tvärtom…. Att man inte kan förändra någon annan eller styra över alla runt omkring-omständigheter, det vet jag. Och det har gjort mig frustrerad tusen miljoner gånger. För tänk om…. jag någon gång kunde få ta en enda genväg utan att behöva göra så något själv. Men jag fattar, det funkar inte så det här med energier, karma, kropp & själ….

Jag sa till en på jobbet: Snälla, kan inte du kliva in i mitt liv och styra upp allt som behövs fixas till så vilar jag under tiden. Väck mig sen…. 😴😴😴

I just nu-läget försöker jag bara fokusera på att hålla min energi. Hålla mig till mina rutiner. Lyssna på kropp & själ. Ingenting annat! Ingenting. Annat. Många av dom här just nu-grejerna har pågått ett tag, dom hamnar liksom i olika faser. Just nu är jag nog i nollpunktsläget. Jag har bestämt mig för att hålla fokus, bara stå mitt i stormens öga och vara tyst.

 

Just nu har jag kommit på att jag är i stort behov av lyktstolps-personer. Ja, jag kallar dom så. Stabila, sanna människor som jag kan luta mig emot. Då tänker jag att dom lyser med sitt varma, trygga ljus ner över mig 💖….

Bakom alla just nu-grejer finns Jag. Och det i sig är väldigt skönt att veta….

Veckans trevligaste: Min födelsedag!!!

 

Mina fina presenter 🎉🎈🌹🎁👌

 

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Du kan tänka på en fråga som rör något område av ditt liv, en speciell dag eller bara allmänt för här & nu, dagens kort. Välj själv 😉😉😉😍😍😍!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Ta den tid du behöver, stressa inte fram några beslut. Du kanske ser många olika alternativ eller kanske det verkar lite rörigt men ta dig tid att känna och tänka igenom allt i lugn och ro. Du kommer veta exakt vad du vill göra när du hittar den känslan inom dig, där allt bara faller på plats och allt känns klart och tydligt. Du kanske redan vet vad du vill/behöver men inte hur du ska ta dig dit. Samma sak, ta det lugnt, det där du tror att du måste ha bråttom med finns kvar.

 

 

Kort nr 2: Det behövs något nytt i ditt liv som ger energi. Du kanske känner att du går i samma gamla hjulspår, gamla vanor och mönster. Tricket är att ta fram ditt inre barn. Lust och längtan föder kreativitet, närvaro och nya upplevelser. Det kan kännas konstigt och ovant men om du vågar göra nåt som du tycker att du inte borde eller tror att du inte får göra, fast du har lust så kommer du upptäcka en annan bortglömd sida hos dig själv. Om du redan känner ditt inre barn men inte lyssnat på det på länge så är det dags nu igen.

 

 

Kort nr 3: Du är i ett bra flow med dig själv och känner direkt om något är din sanning eller inte. Du följer dina känslor, din livsrytm och just nu är det bara här och nu som gäller. Det känns lugnt, skönt och harmoniskt. Även om situationer/relationer/hinder/motgångar dyker upp hanterar du det på ett medvetet sätt och med den självkännedom du nu har.

 

Tack för idag 😍. På återseende nästa fredag😍…. /Hanna Meenakshi

meenakshi

2 Comments

  1. Så fina presenter du fick! Grattis i efterskott, en gång till!
    Jag hör av mig en dag när vi är lediga samtidigt. Har, och har haft det väldigt lugnt inuti mig, och runt omkring mig en längre tid, så jag kanske kan vara “din lyktstolpe”

    • Härligt, jag pratar gärna med en lyktstolpe 😉😍….
      Tack för alla grattis 👌🎈🎉. Önskar dig en fin helg 💖. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *