Fokus på Hemma

Den senaste veckan har fokus varit på Hemma. Att skapa Harmoni. Genom att rensa bort, flytta runt, byta ut…. Jag har till och med köpt både lite större  & lite mindre saker till hemmet. Jag som nästan aldrig köper något till mig själv. Nu känns Hemma färdigt. Nu är Hemma fyllt med ny energi. Så himla roligt det har varit att befinna sig i “heminrednings-stim”. Det händer ungefär var 10:e år…. Just nu har det varit en Ljuspunkt mitt i allt annat som pågår som kallas Livet, Karma etc….

Nu är det bara att vänta in allt annat som jag vill ska falla på plats. Nu är det bara att vänta in allt annat som jag vill ska lösas upp, bytas ut. Mot ny energi. Mot Harmoni….

 

Vissa saker kan jag fixa själv. Vissa saker kan jag egentligen bara önska/ha tillit till att det blir BRA! Hoppas, hoppas, hoppas…. att toppar & dalar jämnas ut så jag ser vägen fram…. Framtidsvägen….

Nu tänker jag inte skriva en enda rad till, förutom följande: Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det är en varm energi inuti och omkring dig som kan dyka upp i olika former. Det kan vara känslor, människor, händelser som fyller dig med livsenergi. Det kan vara du själv som ger dig själv dessa känslor genom olika handlingar/tankar gentemot dig själv. En harmonisk energi som du upplever på olika sätt. Du kan skriva ner saker varje dag som gör dig glad, tacksam, det kan vara precis vad som helst och efter exempelvis en vecka kan du läsa igenom vad du skrev och då kommer du automatiskt fylla på dig själv med dessa positiva känslor/sköna energi.

 

Kort nr 2: Du kan känna dig nyfiken på nya upplevelser, nya vägar att gå, nya människor, nya intressen. Det kan kännas spännande att inte veta var något kommer leda, att inte ha några färdiga planer upplagda utan bara ta saker & ting som dom kommer. Du är i kontakt med både kropp och själ och i balans. Du laddar energi (din eld, ditt själsljus) när du är i naturen och fyller på med luft, jord, träd, vatten.

 

Kort nr 3: Dags att lösa upp saker du bär inom dig. Sånt du burit på länge eller kortare. Allt som du behöver lämna för att komma vidare. Du kan inte förändra någon annan person eller en situation som redan hänt men du kan frigöra känslan detta skapat i dig som du burit på så att du blir fri. Förlåt dig själv och/eller annan person/situation genom att försöka förstå vad som gjorde att det blev som det blev. Hitta lösningar för att heala dig själv. Du drogs till det här kortet för att du är redo nu att fortsätta utan det där som tynger dig. Vad behöver du göra för att frigöra dig? Var ärlig emot dig själv när du ställer den frågan. Även om du bara genomför förändringen i tanken så är du ett steg närmare frigörelse.

 

Kram & tack för denna fredag 🖤🖤🖤

meenakshi

6 Comments

 1. Tack för budskap! Stämde så bra! Jag är i nåt bra flow nu!

  “Älskade hemma” brukar jag alltid känna.Där är min trygga plats, och den vill jag göra så fin jag kan. Vet ju att du gör det också. Och lite nytt ibland i hemmet är roligt att skaffa. Det kan ju vara en loppisgrej som knappt inte kostar något.

  Ha en skön helg!

  • Japp, hemma ska ju vara ens trygga punkt…

   Åh, härligt. I flowet är det underbart att vara 👌💞!
   Önskar dig detsamma. Kram 🌷

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *