Overklighetskänsla- Välj ett kort

JAG är inte här

Själslig frånvaro

Kroppen rör sig precis som vanligt

Gör allt den brukar

Men JAG är inte där

Jag ler vid rätt tillfälle

Säger dom rätta orden, är trevlig och artig

Samtidigt känns allt overkligt

Utanför mitt hem pågår verkligheten

Inomhus likaså

Ingenting ser ut att ha hänt, allt verkar fullkomligt normalt

JAG står bredvid och tittar på medan den fysiska människa som är jag fyller vardagen

Kropp och själ känns jobbigt separerade

Hur kan det bli så när jag upplever mer balans än tidigare?

Det borde vara och kännas tvärtom

Jag får ärligt erkänna att jag inte har en aning om vad som händer

och jag tänker inte heller försöka komma på det

Overklighetskänslan är väldigt suspekt och märklig

Jag antar att med facit i hand kommer jag ändå inte förstå den

Kroppen lever ett liv, själen står bredvid

Väntar och längtar tills dom möts igen….

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Inom vilket område av ditt liv eller dig känns det som det passar in? Tack för idag ?❣, Välkommen åter nästa fredag?….

Kort nr 1: Det är bara så att inget är oföränderligt och nu är det du som väljer vilka förändringar du vill göra hos dig själv. Förändringar som du inte “tvingas till” genom yttre omständigheter. Du upptäcker mer och mer att det du tycker, tror och känner inte alltid stämmer överens med vad du lärt dig, gamla vanor eller sånt man gör ibland för att passa in. Du blir mer medveten om energier, vad som tar energi och vad som ger dig energi. Det handlar om att inse dina rättigheter att ta hand om dig själv, att faktiskt vara du. Välja om, välja bort även om förändringar är en process som kan innefatta både rädsla, ilska, ledsenhet osv men efteråt är det värt allt och det är helt naturligt att man känner så då gamla delar av dig inte längre behövs/fungerar längre. Andra förändringar kanske görs lättare, utan att påverka speciellt mycket, det kanske mest är att du inte kommit på HUR/VAD du ska göra. Det kan vara många olika saker du vill förändra så att det passar dig bättre eller försvinner helt ur ditt liv. Förändringar syns inte alltid i det yttre livet till att börja med. Dom kan börja inifrån och sakta men säkert förändrar du sätt att se på saker, på dig själv och annat runtomkring. Minsta lilla förändring räknas så känn efter var du känner motstånd och fundera på vad du kan göra för förändring. 

Kort nr 2: Du befinner dig nu i en situation inom något område av ditt liv där du inte riktigt vet åt vilket håll du ska gå och/eller vad du ska välja. Ingen väg är “fel” men rådet är att lyssna till ditt hjärta även om förnuftet ofta har en massa bra argument. Är det inte ditt förnuft så kanske det är andra människor som tror att dom vet vad som är bäst för dig. Skulle det inte kännas skönt att välja det alternativ som känns enklast, lättast och som du känner dig glad av? Inte det andra alternativet som försöker räkna ut saker och få garantier och som känns komplicerat, dessutom tar det massa energi och sen när du väl bestämmer dig kanske det inte ens gör dig glad. Det kanske är ovant att bara ta det där smidiga, tvivlet kan komma för att vi inte är vana att det ska vara lätt. Du vet antagligen innerst inne vad som skulle kännas lättast och skönast att göra/säga så varför inte följa det denna gången?! Följ din livsglädje! Gör det inte svårare än vad det behöver vara.

Kort nr 3: Nu handlar det om att ha tålamod i en situation/relation. Det är troligtvis något du lagt ner mycket energi på under lång tid, det har känts som om du inte kommer någonstans eller ser något slut/någon lösning, att det blir “färdigt”. Funkar inte en grej och du stöter på motstånd, försök hitta nya sätt att agera/kommunicera för att komma vidare så du inte får känslan av att stå still. Du kan också känna dig ensam i det här, uppleva det som att du inte får någon hjälp/support, samtidigt som det är något som du trots det inte vill ge upp/sluta med förrän det färdigt. Det kan till och med vara så att du önskar du kunde sluppit på grund av att det känns så segt men i slutänden kommer det vara värt det. Du kommer inte ångra dig senare. Det viktiga är att du är sann och ärlig emot dig själv och inte gör det för någon annans skull utan för din egen. Du kommer veta exakt när du är “färdig”, det kommer kännas på olika sätt inom dig och genom yttre omständigheter. Kanske du redan känner att du är nära och inte så mycket kvar att lägga ner av din tid och energi.

? KRAM ? ❣❣❣

4 thoughts on “Overklighetskänsla- Välj ett kort

    1. Tack själv! ❣? Hoppas du får en trevlig helg. Här blir det lite födelsedagsfirande ?. Ska bli supertrevligt. Massa kramar ❤??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *