Välkommen tillbaka- Välj ett kort

Välkommen tillbaka!

Här står jag med 2020 i mina händer. Jag har väl inte så mycket att säga om det mer än att jag är en av dom som tycker det är skönt med ett nytt år. Ett avslut. En nystart. Fast med vad vet jag aldrig riktigt, känner ändå så varenda år ?. En del får panik när det blir ett nytt år men kanske är det mer baserat på att det upplevs att tiden går fort? Men vad vet jag egentligen, kan ju bara utgå ifrån mig själv. Tycker ju alltid det är skönt med avslut när något/någon känns klart, oavsett nyår eller inte ?.

Här står jag med 2020 i mina händer och min önskan är att det ska fyllas med lite olika ord. Alla relaterar säkerligen till olika saker i sitt eget liv men oavsett hur man tolkar/upplever orden och var man för tillfället befinner sig i livet, så är det ord med skön energi ⭐⭐⭐.

Kärlek dvs nära, värdefulla relationer (ej nödvändigtvis med en partner)

Glädje

Lust & passion (möjligtvis i en relation men likaväl att följa sin egen inre eld och göra saker man mår bra av/får ny inspiration av)

Hopp

Tillit

Lättnad

Enkelhet

Magiska under

Frihet

Upplevelser

Manifestera drömmar & längtor

Harmoni

Balans

Mirakel

Lugn

Sanning

Här står jag med 2020 i mina händer och låter dessa ord virvla in i varenda del av mig och det som är mitt liv. Hem, kropp, själ, ekonomi, tankar, känslor, relationer osv….. I det inre så som i det yttre…. Har säkert missat några sköna vibbar-ord men dom dyker nog upp under året ???….

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Och som vanligt, ta till dig det som talar till dig, till det som speglar något område av ditt liv. Se tidigare inlägg…. Tankar om att välja kort- Välj ett kort

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kort nr 1: Något gammalt rensas bort ur ditt liv. Det känns färdigt och du har behövt gå igenom en process/en fas för att komma till punkten då du inser/förstår/vill avsluta och släppa taget. Det kan också vara något/någon som tillfälligt passerade i ditt liv men som inte synkade med dig. När något avslutas blir det också plats för nya idéer, tankar, känslor som ger dig mer inspiration än det gamla du höll fast vid gjorde. Det finns hopp och ljusare tider som väntar när du öppnar dig för andra slags energier. Det finns en stabilitet och en trygghet av något slag som du är noga med att ta hand om. Som du nu fokuserar och lägger mer av dig på när det andra som inte fyller nån funktion nu försvinner ur ditt liv. Det infinner sig mer stillhet och tystnad inuti och utanför dig. 

Kort nr 2: Det här har att göra med ditt inre barn. Att hitta sin nyfikenhet, påhittighet och förundras över enkla saker. Ladda energi hos andra människor som får dig att skratta och där du också kan få vara barnslig. Du kanske minns andra tillfällen i livet när du inte var så allvarlig. Där du hellre chansade och gjorde lite galna saker som du bara fick lust med. Enkla saker kan vara så fantastiska. “I det enkla bor det vackra”. Låt ditt inre barn få vara en del av ditt liv vid sidan om ditt vuxna jag. Fantisera om olika saker och låt inte egot komma in och säga att så kan man inte göra. Varva vardagsvuxna livet med sånt som ger dig riktig glädje.

Kort nr 3: Pausa nu ett tag och samla ihop dina tankar och känslor. Du har antingen varit väldigt splittrad överlag eller när det gäller något/någon och detta ger dig inte något tillbaka, du kommer inte längre/vidare just nu. Dra dig tillbaka och reflektera över dig själv och det/den det handlar om. Hitta andra lösningar/alternativ för dom du har provat har inte funkat eller har det blivit likadant efter ett tag. Du kan inte förändra en situation/relation om det är motstånd eller har stannat upp på nåt sätt, så du behöver se över vad du själv kan göra för att saker och ting ska ändra sig. Det viktiga är att du är ärlig emot dig själv för det finns en lösning som du inte ser riktigt just nu. Det kan vara ett beteende/mönster men också en rädsla som är hindret. 

Kram ❤?????

meenakshi

10 kommentarer

 1. Jag känner som dej?❤ Tack för budskap nr 3 och 1, som stämmer väl och dessutom gick hand i hand kändes det som! Önskar dej ett magiskt 2020❤

  • ?? Magi och magiskt, sköna ord! Detsamma önskar jag dig såklart! Jag valde nr 2 idag 😉 och fick mig själv en liten påminnelse som man behöver ibland ??. Massa kramar till dig ?. Önskar dig en fantastisk helg fina människa ❤.

 2. Jag valde nr 3 och det kan inte vara mer sant. Inte så lätt men det är bara att kämpa på ?

  • Så sant, väljer man på inre känsla får man oftast en spegling tillbaka. Dom utmaningar vi får till oss är för att vi ska hitta oss själva och det som verkligen är sant för oss, även om det är svårt att tänka så ibland när man är mitt i något.
   Tack för att du läste bloggen idag ??. Massa kramar & trevlig helg ??⭐

 3. Nytt år, nya möjligheter. Jag ska inte begränsa mig.
  Jag valde kort nummer 2. Tack!
  Kram från mig

  • Exakt! Kort nr 2 ja, det valde jag också ??. Hoppas du får en fin helg. Här blir det lugnt, ska ut o äta o umgås med din dotter imorgon ??.
   Massa kramar ??????

   • Tack?❤
    Kort nr 3 stämmer så väl in på mig.
    Jag hoppas innerligt att jag o vi hittar lösningen på det som känts så magiskt oslagbart o underbart!!?❤❤

    • ? Ja, det hoppas jag också. Är övertygad om att det finns, man måste bara fortsätta göra färdigt, avsluta o fixa till sånt som inte är för en eget högsta bästa. Massa kramar ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *