Nyckeln som symbol för något annat- Välj ett kort

Med nycklar kan jag låsa dörren till mitt hem, min bil och andra materiella saker. Jag har också ibland gömt nycklar till olika lådor. Såna där lådor som är fulla med skräp- ungefär som ett stökigt förråd som man vet att man skulle må bra av att städa och rensa upp men inte orkar. Det är bara det att nycklar till känsloförrådet kanske inte handlar om att det är tråkigt- utan snarare om att det kan vara riktigt, riktigt jobbigt. Det är ju onödigt att dra igång med nåt sånt sådär mitt i vardagen kan man tycka ??????.

 

En annan sorts nycklar är såna som ger förståelse dvs. insikter. Insikter i sig kan ge ännu fler nycklar som låser upp nya möjligheter, upplevelser och förändringar. Insikter kan handla om mig själv, om andra, om livet i stort som smått, om saker som hänt och sånt jag vill ska hända. Insikter kan man också få genom drömmar, böcker, musik, kurs och liknande. Insikter kan även komma i form av händelser runtomkring. Vägen till insikter är hur som helst inte alltid spikrak. Vissa vändor kan man behöva göra många gånger, man förstår inte varför saker upprepas eller verkar hända hela tiden. Men nyckeln finns gömd där, om än kan den vara väldigt svår att upptäcka. Inte nog med det, när man väl hittat den ska man våga och vilja använda den också. Det är lätt att lägga en nyckel på hyllan och tänka att man ska ta tag i att öppna den där dörren/lådan senare.

Det bästa med nycklar är att dom kan användas flera gånger om vare sig den går till ett stökigt inre förråd eller en insikt som passar att använda så fort en situation/relation tenderar att upprepa sig. Och som med allt här i livet, det är varken bra att ha för många eller för få nycklar. En del kan man hänga in i nyckelskåpet och bara använda vid behov. En del kan man till och med slänga för när man tömt nåt behöver man ju inte den längre. En del kan man använda dagligen. 

 

 

Jag har hittat fina nycklar som jag är så otroligt tacksam för. Som leder till rum där jag alltid kan hitta hem till mig själv. Jag har letat som besatt efter andra nycklar, ibland tycker jag att jag ser nåt som glimmat men det var ingen nyckel, det var en illusion/önskan/längtan. Jag har hittat nycklar som inte går någonstans- dom var någon annans. Jag har slängt en massa nycklar på soptippen som inte passade mig. Dom var för tunga att bära på. Av alla miljontals symboler som finns är nycklar en av mina favoriter.

Och med detta lilla inlägg önskar jag alla en Fin Fantastisk helg ❤?????! 

VÄLJ ETT KORT

Välj en siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få igenkänning, förhoppningsvis nån insikt och vägledning. Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Tack för idag ??!

Kort nr 1: Du har verkligen uppnått något som du lagt ner tid och energi på så du ska vara riktigt nöjd med dig själv. Om du tänker efter kan du tydligt se tillbaka på hur detta började, som en känsla och/eller idé på att något behövde göra och/eller förändras. Du kan känna att du faktiskt gjort ditt bästa nu och känna dig stolt över det. Det kan vara lite till att fixa/finjustera men i det stora hela är en situation/relation/på det personliga planet uppnått nu. Att känna sig nöjd behöver inte vara något praktiskt som andra kan se, det kan likaväl vara en insikt du fick en gång, som öppnade nya dörrar, något/någon som gjorde att du valde andra vägar än vad du kanske gjort annars, vilket du är tacksam för nu. Fortsätt lyssna på dina känslor- jobba dig bort ifrån det som är motstånd och bejaka dom som känns bra och du kan skapa/förändra mer och mer i ditt liv.

Kort nr 2: Det verkar som du har svårt att bestämma dig. Det finns för mycket val och du dras till alla känslomässigt, har lust att göra. Det kan vara lätt att göra saker på impuls utan att tänka på konsekvenserna. Stanna upp och tänk efter, det kan vara svårt när känslorna är starka och man nästan inte kan stå emot att kasta sig in i någon situation/relation. Det kan vara något du längtar efter och/eller är rädd att inte få uppleva/hinna med och då kan det vara lätt att inte se klart utan längtan/rädslan är så stark så man inte tänker riktigt klart utan bara kör på för att inget missa. Det kan också vara så att du varit med om nåt positivt känslomässigt för inte så längesen och vill behålla den känslan. Njut av positiva känslor och drömmar och sånt du längtar efter men med konsekvenstänk och eftertänksamhet.

Kort nr 3: Det verkar vara så att du har stängt av lite. Som att du inte är intresserad av något/någon. Det kan kännas som att du inte är delaktig i livet som pågår utan din bubbla som du befinner dig i för tillfället. Du kan känna dig likgiltig på nåt sätt. Som om du inte bryr dig så mycket om annat/andra. Det kan också vara så att du helt enkelt är trött på allt och alla och har ett behov av att vara i lugn och ro för dig själv, dra dig undan för att komma ifatt dig själv. Om du inte är van att känna så kan det skapa en oro för det är inte likt dig att vilja vara för dig själv, utan du och andra har en bild av dig att du alltid är på gång med något. Om man är ovan vid något kan det i sig göra att du inte känner igen dig själv riktigt. Fundera på vad som påverkar dig just nu. Någon/något specifikt? Det är okej att vara låg också en period.

Tack för idag ???! Stor Kram ?

4 thoughts on “Nyckeln som symbol för något annat- Välj ett kort

  1. Nycklar är en positiv symbol och jag har haft många, och Livet förändras och den nyckel som passade förr, måste ibland bytas ut⭐️

    Märkligt när jag drog det kort jag önskade idag, så fick jag det inte till att stämma alls?

    Önskar Dig en skön helg???Kram

    1. Ja, visst är nycklar en bra symbol! ? Hmm…. håll budskapet i bakhuvudet, energin från kortet kan ju vara på g dom närmaste dagarna. Önskar dig en fin helg ⚘❣. Här är det vinter ❄. Kramisar ? och Tack ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *