Tack Du, Tack 2022- Välj ett kort

Tack underbara fina du
Ja, just DU som följt min blogg 2022
DU som halkat in och läst något eller några enstaka inlägg
DU som kanske hamnat här för första gången just idag

❤️❤️❤️🙏😇🙏❤️❤️❤️

Det är just DU som gör mitt motiverad och inspirerad att fortsätta skriva.
Utan DIG hade jag tappat lusten för längesen. Sånt som jag hoppas ingen ska läsa står i min dagbok, inte här på bloggen 🤭😉☺️.

Nyårsafton kan komma med blandade känslor. En del tycker det är skönt att ett nytt år börjar, som ett oskrivet blad. Andra kan tycka det är jobbigt att ännu ett år har gått. Eller längtar man som en galning efter det nya året. Eventuellt har man bestämt sig för att tag i något när det nya året börjar- det vill säga mål och intentioner som kallas nyårslöfte. Eller så är man en sån som helt enkelt inte bryr sig varken om bakåt eller framåt. Variationerna är många och olika, precis som vi människor….

Men nyårsafton är som livet, den dagen kommer och går som vilken annan dag som helst. Jag önskar DIG en skön nyårsafton och skickar med en massa sköna ord för år 2023. Kommer du på fler som jag missat eller som känns bra inuti dig?

Vila, harmoni, lugn, stillhet, lust, glädje, frisk, positiv förändring, tacksamhet, kärlek, inre lycka, resultat, mål, passion, kreativitet, inspiration, upplevelser, skratta,  återhämtning, natur, närvaro, omtanke, nära & kära, styrka, kraft, tillit, hjärta, själ, försoning, förståelse, medvetenhet, liv, andetag, drömliv, lösning,  villkorslöst, njuta, dansa, måla, sjunga, musik, träna, hälsa, vägledning, fira, älska, expandera, frigöra, skapa, lättnad, magi….

TACK & MASSA KRAMAR FRÅN MIG TILL DIG 🤗🤗🤗

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

För personlig/själslig reflektion

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3 som du dras till. Oavsett om du dras till en siffra eller en bild finns veckans vägledning för varje kort i slutet av inlägget.

Du kan välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/vägledning.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG, din personlighet, beteenden, värderingar, egenskaper, rädslor, förmågor osv. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av Dig/Ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite olika saker på gång inom Dig/ inom olika områden av ditt liv.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv.

Dras du inte till någon siffra/bild så är det troligtvis inget i budskapen du behöver just nu.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

Kort nr 1: Skäm bort dig själv, tillåt dig att njuta. Njutning kan handla om så mycket. Från en fika till att njuta av verkligen ta till sig av någon annans ord. Oavsett vad det handlar om- att kunna och våga göra det utan dåligt samvete. Fyll den kommande veckan med vardagslyx. Se glädjen hos någon som står dig nära när du  kanske ger bort ett fint ord, en present eller en vänlig handling. Även detta är att njuta av livet, att vara NÄRVARANDE. Njut av att något är avslutat. Fira livet. Här finns det också något som har med tvåsamhet att göra. Att känna samhörighet med någon annan. Att två människor möts i samma känsla men också att det kan vara två delar hos dig/två delpersonligheter som kommer i balans och då handlar det om att känna sig hel och delaktig, antingen i sitt eget liv eller tillsammans med någon/andra.

Kort nr 2: Tro på det omöjliga. Våga fantisera. Nej, nej, lyssna inte på förnuftet som alltid vill hålla dig på den praktiska vägen, kanske med regler och förbud. Längtar du efter något? Fantisera om hur du vill att det ska vara. Lägg till, ändra som du vill. Ingen behöver veta, du behöver inte dela det med nån. Fantasi har en speciell energi, den ger lust och glädje och inspiration. Var också öppen för magin i vardagen. Använd dina fem fysiska sinnen men också din intuition som är kopplad till fantasin. Vad ser du? Vad hör du? Vad känner du? Vilka magiska saker finns redan i ditt liv? Vilka magiska saker kan dyka upp om du ändrar sättet du säger/tänker/gör saker på. Hur mycket säger/tänker/gör du på repeat? Invanda mönster och vanemässigt beteende. Låt oss säga att du tänker något negativt: Ex. “jag skulle vilja…. men det är ändå ingen idé”…. Det kostar inget att istället vända på saken och se det som: “Hur skulle det vara om”…. och genast har du kickat igång magi/fantasi.

Kort nr 3: Vad säger du till dig själv? Hur behandlar du dig själv? Dömer du dig själv för både gamla och pågående “saker”? Eller förminskar du dig själv rent allmänt eller i någon specifik situation? Vissa situationer/relationer som får dig att känna dig dålig/nedvärderad/mindervärdig är en sak att jobba med och om möjligt ta sig bort ifrån så mycket och så ofta som möjligt. Handlar det om något du ofta och återkommande gör emot dig själv så behöver du skifta perspektiv. För varifrån kommer allt det där du säger till dig själv? Vem eller vilka omständigheter har gjort det i så fall? Om du vill och har lust, skriv en lista på minst 5 egenskaper hos dig själv som du värdesätter. Om du inte kommer på några, tänk på vad du tycker om hos andra och se ifall dessa inte också stämmer in på dig. Det kan vara ovant att tycka och säga bra saker om sig själv. Ibland agerar man inte ens utifrån sig själv utan är andra till lags. Det finns otroligt mycket bra saker med just dig och du behöver leta upp dom och förstå att du faktiskt ÄR en bra människa. Värd allt och lite till. Du är här för att vara du. Det kan låta som en klyscha men det är sant. Om man ändå ska leva, så varför inte leva exakt som DU? Det kan finnas saker du behöver omvärdera och förändra för att kunna vara DU.

🍀 Every end is a new beginning 🍀

meenakshi

14 kommentarer

 1. Idag slog du huvudet på spiken kort nr 3 passade precis på mig.
  Tvivel på mig själv
  Så snälla Tack för de orden idag var dom extra mycket värda ❤️

  • Åh, vad bra att du fick vägledningen du behövde 🤩😍. Tack snälla för att du läste bloggen idag 🙏💖. Kramar 🤗 & gott nytt år 🎉🍀

 2. Orden Tålamod 😅 och Tid är ord som för mig har betydelse. Allt har sin Tid, stämmer bra, tycker jag, och man behöver ofta ha Tålamod för det går inte att skynda på händelser. Allt händer i den ordning det ska, det kan man alltid lita på.

  Tack för budskap sista dagen detta år💖
  Önskar dig ett Gott Nytt 2023🌟

  • Tack för dina ord som inte fanns med på min lista 🙏💖 och tack för att du läste årets sista inlägg 🥰😇. Välkommen 2023 🍀🎉. Stoooor kram 🤗❤️🤗

  • Tack fina du. Följer din blogg via fb och uppskattar dina formuleringar och vackra ord. De blir ett fint tillägg till min egen intuition och mina känslor.
   Gott nytt år till sig och en stor kram 💚

   • Tack 🙏😇🥰😍. Blir så glad av att läsa det du skriver 😊. Helt otroligt att just lilla jag kan beröra med ord på olika sätt hos olika människor. Gott nytt år till dig 🎉⭐️🎉 och miljoner kramar från mig 🤗🤗🤗💖💖💖

  • Tack snälla 💖 & tack detsamma 💖. Kram 🤗🤗🤗

  • TACK själv snälla du 🙏😇🥰💖. Massa kramar 🤗🤗🤗 & gott nytt år 🎉⭐️

 3. Tack för budskapet i kort nr 3. Viktigaste ordet för mig är ärlighet. Jag är jag och ingen kan ändra på mig. Önskar dig Ett Gott Nytt År och sänder en bamsekram!

  • En megastor kram tillbaka 🤗🤗🤗 och ett stort TACK 🙏💖. Fortsätt vara du 😍.
   GOTT NYTT ÅR 🍾🎉.

 4. Tack så mycket ❤️🙏🏻🤗 jättefint! Och så roligt att få följa dig här på din blogg. Ser fram emot att få fortsätta med det under 2023 🤗🥳🎉❤️

  • Tack själv för din support & fiiina feedback 😇🥰🙏.
   Önskar dig ett gott nytt år 🍀⭐️🍾.

   Kramar i massor 🤗🤗🤗💖💖💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *