Tankar om dagens kort

Jag sitter här med en kopp kaffe. Jag är alldeles själv hemma. Helst av allt hade jag velat sitta kvar, tända ljus o fortsätta relaxa. Men det funkar ju inte riktigt så. Man kan inte precis ringa till jobbet och säga att man inte kommer för man behöver ta hand om sin själ ??.

Hur som helst, det bästa är att jag har flex på mitt jobb och just idag får det bli några minuter minus på den! Inte för att jag tänker sitta här i flera timmar men….

 

20161207_075704

 

 

Min son drog dagens kort innan han drog till skolan ?.

Vad betyder det för mig?

Att stråla som en stjärna är för mig att jag behåller min energi och inte låter mig påverkas av tunga, negativa saker. Att kolla på nyheter är en sån sak för mig. Det slutade jag å andra sidan med för många år sen men som exempel….

Att försöka att inte ta in nåt känslomässigt som inte är mitt, som inte hör till mitt liv. Ibland händer det omedvetet, alla människor sänder ju ut sina energier hela tiden, antingen genom ord eller handlingar. Då kan jag bli låg och sen kommer jag på vad det var jag tog in. Det är inte alltid det lättaste att komma på om det varit en rörig dag, då jag dessutom har en massa egna känslor att deala med….

Att heller inte låta mina egna tankar flyga iväg för dom har ibland också en förmåga att göra mig låg utan att det hör till nuet. Påminnelse till mig själv: Följ inte alla tankar till slutet! ???

Ögonen är själens spegel sägs det. Om jag är på ställen med många människor försöker jag att inte titta i folks ögon. Jag brukar bli yr och känner mig helt slut. På ställen där det är okända människor, inte i bekanta, trygga sociala sammanhang. Ögonen säger verkligen mycket. Man kan ju till exempel se en människa le men blicken är kall o tom….

Att stråla som en stjärna har inget med det yttre att göra tänker jag. Alla har sin inre glöd, sitt inre ljus och är man helt i sin egen energi, om ingenting “är i vägen” så strålar man ju verkligen ända inifrån och ut.

Jag tror jag skulle kunna skriva en uppsats om varenda ord jag tänker på! ??? Tycker, tänker, analyserar, känner….

Kaffet är slut, inlägget är klart. Önskar den som läst ända hit en underbar dag.

Don’t forget to shine ?⭐?⭐?⭐

Kram ❤

3 thoughts on “Tankar om dagens kort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *