Ensamhetshösten- Välj ett kort

Jag minns den där känslan av ensamhet

Mörk himmel

Tunga moln

Rasslande löv mot asfalten

För att inte tala om vinden som rev och slet i mig

Som om den ville att jag skulle tappa fotfästet

Men glöm det, tänkte jag- jag föll för längesen

Mina fotsteg skyndade vidare

Så ville jag tro men jag stod egentligen still

En fasad av att allt var precis som det ska

Inne i en lokal satt jag mitt i skratt och ljus, musik och glas som skålade med varann

Medan skriken ekade inom mig

Av tomhet, av ensamhet

Men var och hur skulle jag nånsin kunna få ur mig alla dom?

Bättre att fortsätta låtsas, fortsätta gå vidare- framåt till vilket pris som helst

Ja, exakt så kändes det den hösten

En morgon när jag vaknade var det kallt

Andetagen var som rök

Det gjorde nästan ont att andas

Som om kylan ville att mina lungor skulle frysa till is

Men glöm det, tänkte jag- känner mig ändå mer död än levande inombords

Den som såg mig den dagen trodde att allt var bra

Jag var ju faktiskt ändå glad

Så såg det kanske ut- men sanningen var långt därifrån

Att gå från kyla till värme, ut & in genom dörrar och andra människors liv

Och samtidigt känna sig så ensam

Ja, exakt så var det den där hösten då jag hittade mig själv

Välj ett kort du dras till mellan 1-3. Skrolla ner och läs budskapet. Vad säger det dig, inom vilket område av ditt liv eller inom dig själv kan det passa in?

Kort nr 1: Ha tillit till att allt är som det ska. Även om du inte riktigt vet var du är på väg vad gäller något/någon. Det är ett utmärkt tillfälle att släppa taget och låta dina känslor leda dig rätt. Känns det bra så är det bra! Det är något i ditt liv, det kan vara nåt lite “större” men också mer vardagligt där du känner dig lite osäker. Av ovana eller att det är okänd mark för dig. Men det handlar om tillit. Tillit till att dina egna känslor leder dig rätt. Det är ingen annan som kan eller ska ge dig råd i detta läget. Det hela kommer klarna så guida dig själv nu när det inte finns nån utstakad väg och/eller några garantier för resultatet. Lita på DIG för det finns vägvisare och det är ditt hjärta, dina positiva, harmoniska känslor. 

Kort nr 2: Du kommer mer i kontakt med ditt högsta, bästa jag. Lämna logik och förnuft åt sidan. Lägg ingen vikt vid smådetaljer för det är högre energier i omlopp än dom jordiska/materiella/vardagliga. Det handlar om att få insikter om saker som gör att det känns lättare. Du känner dig mer glädjefull, kärleksfull och generös och det du ärligt sänder ut av äkta känsla, är också det du drar till dig. Du får/är i mer kontakt med sköna känslor och följer dom utan att ifrågasätta. Inom vilket område av ditt liv ändras energin till en mer lätt, fin energi. Denna energinivå som känns lätt, självklar och enkel- där “vanliga” saker tappar lite betydelse just för att dom kanske inte är så viktiga- kan du nå när du stillar dig och andas bort alla tankar. Just nu kan det få vara lite hipp som happ, lite här där. Hjärtats enkelhet är på ett annat sätt än kroppens “måsten” som vi kallar dom. 

Kort nr 3: Förstår du hur enastående och storartad du är, bara genom att finnas till? Du kanske inte just nu kan skapa allt du önskar, saker måste få ha sin gång men det finns alltid något du kan göra för dig själv, i ditt hem osv för att hedra livet som vi så lätt glömmer bort. Vi har lätt att döma och ifrågasätta oss själva men öva på att säga bra saker till dig själv så fort självkritiken börjar prata. Tänk dig hur du skulle säga till nån du tycker om. Du skulle antagligen stötta, peppa, ge råd. Gör du det när det gäller dig själv? Du kan skapa harmoni i ditt liv genom så små saker som gör att du känner dig nöjd med dig själv. Det behöver inte vara att göra karriär, driva ett företag. Allt räknas. Allt som gör att du känner dig levande och det som är rätt för nån annan kanske inte känns bra för dig egentligen. Du ska skapa ditt liv, göra din grej. Sträck på dig, sätt igång livsenergin- det där flödet och bry dig inte vad som “räknas” i den yttre världen. 

Tack för denna fredag??. Trevlig helg & Kram ?❤

meenakshi

6 kommentarer

 1. Tack för kortet, behövde det nu.
  Du är en av dom starkaste, renaste, positivt egoistisk som ser till DEJ utan att glömma andra ? är stolt att få ta del av dej och dina braiga ord.

  • Tack ?! Stora ord, ska försöka ta till mig dom. Är sååå dålig på att ta komplimanger. Öva, öva, öva ?. Kram ? & Trevlig helg! ?

 2. Tack för det vackra du skriver! Det känns i hjärtat!
  Kramar

  • ? Tack! Det gjorde det för mig också när jag skrev. Ord som förmedlar känsla, häftigt! Kram kram ?❤

 3. Tack jag behv tänka mer så kort nr 3! Jag är jag o jag duger som jag är ….

  • ❤️ Ja, det gör du! Tack snälla för att du läste bloggen idag 🙏🥰😇.
   Lycka till med din healing av dig själv. Jag hejar på dig 👏.
   Kramar 🤗❤️🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *