Fredag den trettonde

Influensan slog till med all kraft innan påsk 😲😢. Sen dess har jag inte känt mig riktigt ok förrän igår. Det är väldigt skönt att vara hemma när man är ledig men inte när man är sjuk. Hur tråkigt som helst. Men nu är jag back in business om man säger så.

Just för tillfället känner jag mig kluven. Sådär så det egentligen inte går att ta något bra beslut för man känner på 2 olika sätt och båda sätten har lika många för och nackdelar. Känner lika mycket för båda alternativen. Känner till och med likadant för båda alternativen. Kan vara svårt att förklara utan att gå in närmare på hela den här grejen som det handlar om….

Jag har helt enkelt ingen lust att vara kluven så jag har upptäckt att jag gör en massa vardagliga saker och fokuserar på dom istället. Nej, jag försöker inte fly ifrån något, det är helt enkelt bara tröttsamt. När något pågått alltför länge och man har gjort allt man kan….Då känns det till slut hyfsat meningslös. Man kommer liksom till en punkt när man egentligen inte ger upp, utan helt o hållet tar avstånd. Min förhoppning är att det löser sig av sig själv och dom där 2 alternativen försvinner ut i tomma intet, övergår till att bara bli 1. Fortsättning lär nog följa….

 

 

Välj ett kort mellan 1-3. Välj det du dras till, skrolla ner o läs budskapet. Trevlig helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Det är något du känner dig sårad av, något som tagit för mycket energi. Om du ännu inte bestämt dig är det dags att låta något vara/lämna något nu. Det kan vara precis vad som helst men det är något som gör att du glömmer/tappar bort dig själv. Ta hand om dig själv och stäng inte in några känslor ang. detta. Var tydlig och ärlig med hur du känner, inför dig själv eller någon annan om det behövs. Det viktiga är bli klar över vad det är i detta som tynger dig/gör dig nedstämd och vad du egentligen tycker/känner om det. 

 

Kort nr 2: Ha tillit till att saker och ting faller på plats/löser sig. Vad är din avsikt med saker o ting? Vad vill du, vad behöver du och varför? Försök att vara så tydlig som möjligt inför dig själv så kommer lösningar/svar både fortare och lättare. Det kan komma plötsliga lösningar/svar som du väntat på men du är ändå beredd eftersom du vet vad du vill.  

 

Kort nr 3: Känn dig fri att välja. Säga ja eller säga nej. Känn dig fri att bara vara du, med dig själv och/eller tillsammans med andra som du känner dig trygg och likasinnad med. Välj med hjärtat ej med hjärnan. Gör bara sånt din kropp och själ har lust med. 

 

♡Kram♡

 

 

meenakshi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *