Dags att landa

Nu tror jag att jag är redo att landa. Nu tror jag att jag är klar över saker & ting som gjort mig obestämbar tidigare. Nu tror jag att ett nytt år börjar ?. För snart fyller jag år och det blir för mig som nyår. Kanske därför olika saker inom alla områden av mitt liv nu äntligen börjar balanseras, rätas ut, färdiga att läggas åt sidan. För den här gången i alla fall….

Därför har jag inte så mycket att skriva om. Försöker bara göra saker i slowmotion och njuta av att saker och kläder jag inte använder är utrensade, inre funderingar färdiga och beslut tagna, annat har fallit på plats som jag varit stressad för men som jag inte kunnat styra själv. Det är som att alla områden av mitt liv saktas ner. Lägger sig tillrätta. Så…. nu tror jag att jag är redo att landa i tomrummet som är kvar. Ett skönt sådant, samtidigt fyllt med energi…. ???

Som ett litet avslut på allt det där, fixade jag äntligen till en 10 år gammal tatuering som jag tyckt om men samtidigt varit en smula missnöjd med. Smådetaljer~ men det är exakt såna som till slut kräver nån slags förändring. För en enda ☆i det stora hela☆, liten detalj som tar energi påverkar till slut lite för mycket och för ofta. Att göra förändringar och avslut behöver absolut inte handla om stora, livsomvälvande saker som att byta jobb, boende, relation etc…. Till slut kom jag till den punkten där jag hade både råd och tog ett beslut om att minsann boka tid!

Före & efter…. 2008 & 2018 ?

 

Ut med det gamla, in med det nya. Lägg inga värderingar i om det är nåt som syns utåt eller känns inåt. Det ena leder till det andra i slutändan i alla fall. När man är redo…. ???

 

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Du behöver lära känna dig själv, dina tankar och beteendemönster för att kunna förstå dig själv och komma vidare. Det är lätt att hamna i samma och/eller liknande relationer/situationer som egentligen inte känns bra/inte ger dig något/tar energi. Dom kan till en början kännas olika men känslor, tankar och beteende upprepar sig. Kanske handlar det om att du tycker att allt står still, inget händer. Det kanske finns några vanor du kan ända på som öppnar andra dörrar för dig? Vet att du är fri och alltid har olika valmöjligheter. Den vetskapen kan räcka även om du just nu inte aktivt gör något åt det.

 

Kort nr 2: Håll din energi genom att lyssna på och bejaka dina känslor. Detta gäller också att erkänna när man är ledsen, arg, besviken osv. När en känsla blivit lyssnad frigör du energi som i sin tur leder till att mer livsglädje och glada känslor kommer tillbaka in i ditt liv. Även andra positiva händelser kommer du märka på ett annat sätt, ta till dig, öppna dig för. Bli vän med dina känslor, lär känna dom, fråga varifrån dom kommer just denna gång så helas du inifrån och ut.

 

Kort nr 3: Du får olika tecken i form av saker du ser, hör, känner, förnimmer som hjälper dig att veta om/att du är på rätt väg. Harmoni finns inuti dig och omkring dig om du bara stannar upp i vardagen och släpper taget om den. Använd alla dina sinnen, lyssna på livets puls. Stanna upp. Vad är du tacksam för idag? Ta för vana att pausa vardagen genom att vara närvarande, om så bara för någon minut. Jo, du har tid!

Kram ??????????

2 thoughts on “Dags att landa

  1. Skönt med avslut och ny början när man är redo för det!
    Önskar dig en skön helg! Kram

    1. Jaaaa. Och så tänker man att man kunde kommit på det tidigare….samtidigt som man vet att var sak har sin tid ?… Ibland känner man sig “komplicerad” ??. Kram ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *