Först ångrade jag mig, sen blev det bra- Välj ett kort

Jag läste mina dikter från förr

Allihop var nattsvarta, sorgliga och fyllda av ångest

Mindes alltför väl var jag befunnit mig när jag skrev dom

Hur det kändes och vem jag var då

Jag läste mina dikter från förr

Det skulle jag inte ha gjort, det blev liksom lite jobbigt

Lite att ta tag i, lite att deala med

En hel del sanningar stirrade mig i vitögat

Såklart blev det lika nattsvart, sorgligt och ångestfyllt

Det där var ju onödigt, tänkte jag för mig själv

Varför läste jag det där, sa jag till mig själv

Jag läste mina dikter från förr och nån mening var det väl med det med facit i hand

För när den processen var över och förbi kunde jag förstå mig själv- så som jag varit

Då blev det plötsligt tvärtom

Då försvann det nattsvarta, allt det sorgliga och ångestfyllda

Jag började tycka synd om mig själv för att jag faktiskt inte visste något- varken om mig själv och livet

Jag började försonas med att jag gjorde så gott jag kunde- utifrån vem jag var då

Jag började vilja ta hand om mig själv bättre- på alla sätt som bara gick

Göra annorlunda, göra om, göra rätt

Många förändringar börjar inifrån för att sedan sträcka sig utåt

Jag läste mina dikter från förr

Det slutade med att jag slängde allihop

Det slutade med att jag började vilja tycka om mig själv

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner & läs budskapet. Tack för idag ??❤….

Kort nr 1: Detta kort handlar inte om fysisk död utan om förändringar, transformation och avslut. Det kan egentligen vara vad som helst som kan kännas jobbigt men som ändå är färdigt. Ett avslut av något helt enkelt. Avslut kan vara skrämmande men det handlar om en fas i ditt liv som har nått sin ände, som inte fungerar längre, som inte ger dig något- och en ny som väntar precis runt hörnet. Förändringar och avslut kan vara känslomässigt tuffa men senare brukar man kunna se varför saker och ting hände och faktiskt kunna vara glad för att det blev som det blev. Avslut kan se väldigt olika ut och behöver inte alltid handla om jobb, ekonomi, relation, hälsa osv. Det kan vara en del av dig, ett gammalt beteende/mönster som du nu bestämmer dig för/eller tvingas förändra/avsluta eftersom det helt enkelt inte tjänar dig längre. Oavsett vad det handlar om är det något som på sikt ger nya möjligheter. Just nu är någon slags förändring- som du säkert är medveten om- nödvändig.

Kort nr 2: Du fylls av en stark motivation och har energi. Nya saker/projekt är på gång och du är beredd att satsa allt fast utan att ta onödiga risker, du har varit med om en hel del så du riskerar inte vad som helst. Du ser noga över vad du är villig att lägga den här energin på. Nya saker är på gång omkring dig, du kanske redan har märkt det på något sätt. Du har redan genomfört en massa saker, du har livserfarenhet och är driven så du känner dig trygg med dig själv i situationen/relationen och nu är frågan hur du ska/vill gå vidare. Du har en stark vilja och har inga svårigheter att fokusera. Det tillsammans med din energi kan sätta nya saker i rörelse när du är redo, när du vet att det känns rätt så är det fullt ös. Det handlar om tajmning, att vänta in rätt tillfälle när du känner att du vill och det passar dig.

Kort nr 3: Du är inne i en känslomässig period. Känslorna kan svalla och du längtar efter/drömmer om något/någon även fast du kanske inte vad/vem. Det spelar inte heller så stor roll då du känner dig en känslomässigt flow och är öppen för att vad som helst kan hända inom vilket område av ditt liv som helst. Du kan känna hopp och förväntningar. Det kan även visa sig på det sättet att du är mer intuitiv än vanligt och dras till saker/människor som låter dig vara i dina känslor. Var uppmärksam på så att du inte blir lurad/utnyttjad då det är lätt att inte “se” vad andra människor kan ha för avsikter när man själv känner sig positiv och vänlig och generös. För övrigt kan det ändras lite från dag till dag vad du känner för just nu. Följ det som känns bra och se vart det leder om du har lust för det.

? KRAM ?❤❤❤???

meenakshi

2 kommentarer

 1. Jag fastnade särskilt för dina ord “Jag började tycka synd om mig själv för att jag faktiskt inte visste något-varken om mig själv eller livet”
  Läste gamla dagböcker igår, och det var riktigt spännande. Kändes ibland som om det inte var jag som skrivit, men det är det.
  Har ledig helg, och det är julmarknad i stan. Ska gå och titta på den.
  Ha det så bra du bara kan! Kram

  • Heeej! Javisst känns det så som att man inte kan fatta att man var där, trots att man vet att det var så. Likadant när man tittar på gamla kort. Men även dagböcker (har slängt alla dom också, av samma anledning som dikterna ?).
   Ha en mysig helg. Tack ? och Kram ?❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *