Återblick för mig själv- Välj ett kort

Egentligen visste en del av mig redan hur resultatet skulle bli

Vad jag till slut skulle bestämma mig för

Egentligen fanns det inte nån tvekan om hur jag kände

När jag väl började erkänna för mig själv hur det låg till

Förra året tog jag två stora beslut men det tog enligt mig alldeles för lång tid innan tanke & känsla blev till handling

Efter ett evigt utvärderande, vändande på alla stenar  egots ifrågasättande så följde jag till slut min alldeles sanna känsla

Egentligen borde jag vid det här laget känna mig själv så pass bra

Kunde väl ändå förkortat tiden som processen tog

Egentligen längtade jag bara efter ett avslut

men hoppades nog in i det sista att det inte skulle behöva bli på mitt initiativ

Förra året bestämde jag mig en gång för alla och när jag väl går tar jag aldrig mer samma väg igen

Efter ett ändlöst förklarande, försvarande och avskalande av skuld så tog jag till slut det där steget som förut varit så skrämmande 

Ut ifrån

Bort ifrån

Sånt som jag själv aldrig stått för men ändå befunnit mig mitt i

Stängde två dörrar vänligt men bestämt

Tack vare processerna som kostade mig både tid och känslomässiga rundgångar, öppnar jag aldrig dörrar jag själv stängt

Ingen eller inget i hela världen kan få mig att göra det 

Har jag väl tagit steget, har jag väl sagt stopp

Kommer jag aldrig gå tillbaka 

Ingen eller inget på hela jorden skulle kunna få mig att göra det

 

 

VÄLJ ETT KORT 

 

Välj en siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få igenkänning, förhoppningsvis nån insikt och vägledning. Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Tack för idag ??!

 

 

 

 

Kort nr 1: Även om du inte kan förstå vissa saker eller inte har hela bilden klar så ha tillit. Genom att bejaka dig själv och ta hand om dig själv, på så sätt att du lyssnar till dig och ditt inre, så är du automatiskt alltid på rätt väg. Var sak har alltid sin tid och “måste” göras i en viss ordning för att det ska bli bra i slutändan för ditt allra högsta bästa. Så länge du vet vad du känner, tycker, vill och tror så är allt i sin ordning, håll fast vid det och låt ingen/inget få dig att tvivla. Om du inte tror på energier som inte syns med blotta ögat- som är med dig, kan du tänka att du har änglar på jorden i form av vänner, nära relationer som är där och ger dig ny kraft om du tappar bort dig lite. Det kan också vara så att någon annan tvivlar på sin väg och då kan du genom detta budskap vara den som påminner någon om detta. Du kan vara en ängel för andra just nu också.

Kort nr 2: På något plan/inom något område av ditt liv behöver du just nu lägga dina känslor åt sidan. Inte för alltid men för ett litet tag. Du kan behöva stå på dig, hitta egna och/eller nya vägar. Ta fram ditt inre driv, för du mår bäst av om detta löser/ordnar sig/känns bättre så snart som möjligt. Det kanske finns andra som kan hjälpa dig genom att stå bakom dig och/eller komma med råd? Ditt sanna jag tänker iallafall inte ge sig, det är viktigt för dig att det blir bra. Ta fram din inre kraft, kanske andra följer dig som heller inte vågat/velat det innan. Bry dig inte om vad andra tycker/tänker eller hur du uppfattas. Du kan ta beslut inom dig också baserat på vad du känner utan att säga det till någon- då står du också på dig. Då skapar du också förändring, i första hand inuti vilket är en bra start. Var bestämd.

Kort nr 3: Du kommer automatiskt stanna upp och få insikter om någonting. Något/någon fångar din uppmärksamhet och ger dig eftertänksamhet. Det är ditt inre jag som knackar på och vill säga sitt. Det finns mycket du kan hitta hos dig själv, lösa upp, få idéer om och du lär känna dig själv på ett annat sätt än när du fokuserar på vardagen. Hinn ikapp dig själv lite och reflektera. I det lugnet hittar du dig själv och en massa andra saker som ditt hjärta försöker säga dig. Men ibland har man inte tid att lyssna inåt, då den verkliga världen kräver sitt. När du stillar dig finns det skatter att hitta som exempelvis lättar på ryggsäcken, får dig att bestämma dig för något, frigöra, ta hand om känslor och tankar som fått ligga på hyllan osv. Alla såna skatter/insikter är gåvor du ger dig själv för att kunna vara mer närvarande i vardagen också.

TACK TACK TACK ????? för idag! Kram ???

4 thoughts on “Återblick för mig själv- Välj ett kort

    1. Tack detsamma! ?? Blir så glad när du skrivit! Ta hand om dig, trevlig helg & ha det gott ⭐?. Massa kramar ?

  1. ”Egentligen visste en del av mig redan….”♥️precis så kan jag också ofta känna.

    Nu väntar en helg med arbete för min del, och det ser jag fram emot.
    Har påskpyntat lite lagom mycket de senaste dagarna????
    Tack för budskap!

    Önskar dig en skön helg???Kram?

    1. Hej ?⭐. Trevligt med lite igenkänning ???. Skönt ibland när nån annan sätter ord på det man själv kan/vill formulera. Hoppas du får en lugn, skön jobbhelg ?. Hörs snart igen! Kram ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *