Veckans Välj ett kort

Så här är det nu. Eller rättare sagt, så här känner jag nu ??! Jag börjar trappa ner på både det ena och det andra. Så brukar det bli när det närmar sig sommarsemestern ?☀️. Nu kommer jag fokusera på att bara vara ett tag framöver. Jag kommer därför inte skriva så mycket på hela sommaren men efter semestern tänker jag att min skrivlust har hittat tillbaka ✏. Om den inte har det tänker jag leta med ljus & lykta efter den. Fast troligast är att den är lätt att hitta ☺?. Men just nu har jag inte lust att skriva om någonting. Var sak har sin tid…. Lägger lite olika saker på hyllan så att säga. Och bloggen är en av dom. Däremot kommer jag lägga ut “Veckans Välj ett kort” fram till min semester börjar v 28. Trappa ner betyder ju just att man tar bort lite av något och i detta fall är det “skriva av mig- momentet”. När semestern väl kommer tar hela bloggen sommarlov ☀️…. 

VECKANS VÄLJ ETT KORT

Välj antingen mellan siffrorna 1-3 eller välj via bild 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få insikt/aha-upplevelse/vägledning. 

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- vi är vår fysiska kropp, fysiska sinnen men också vår själ och allt som ingår i vår vardag (hem, ekonomi, saker, relationer). Vi är komplexa och mångsidiga- tankar, känslor, erfarenheter, övertygelser, mönster, personlighet…. Känn in var budskapet resonerar med ett öppet sinne för alla sidor av dig/ditt liv.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också. Kanske du inte dras till någon siffra, bild eller något i texten, då är du energimässigt inte i synk med dessa budskap. Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag ??!

Kort nr 1: Du behöver vara och stå i din kraft och energi. Ditt inre lugn och tro på dig själv behöver hittas och att du har rätt till den är också viktigt. Du kanske ger mycket av dig själv till andra, har svårt att säga nej, har haft mycket omkring dig som du behövt göra eller ett mönster hos dig som är gammalt där du lyssnar in/anpassar dig efter andra eller bara blivit splittrad tillfälligt. När du stöter på motstånd, tappar energi och/eller inte mår bra på nåt sätt- titta på vad det är som hindrar dig från att vara dig själv/stå i din kraft. Ju mer du förstår dig själv, ju mer kan du förändra. Det kan vara något du behöver se hos dig själv eller göra utåt för att känna dig kraftfull och sann emot dig själv.

Kort nr 2: Det du söker/behöver nu finns längre ner, djupare in. Det finns inte utanför dig utan inuti. Det här budskapet handlar om att reflektera och undersöka både tankar och känslor relaterade till relationer och situationer i ditt liv som är återkommande/viktiga för dig men som inte är helt okej just för tillfället. Det kanske inte riktigt är som det ser ut. I reflektion finns mycket du kan upptäcka om dig själv. Både tankar, känslor och nya insikter som du inte trodde fanns. Dessa i sin tur kan ge dig nya perspektiv på sånt som pågår i ditt liv och påverkar dig och kan i längden leda till att du gör fysiska/känslomässiga/mentala förändringar.

Kort nr 3: Det här budskapet råder dig att vara ärlig och sann både gentemot andra och dig själv. Att kommunicera öppet och från hjärtat, exakt det du känner och tycker utan avsikten att ha rätt/ha sista ordet utan bara för att det är viktigt för dig. Det handlar också om att när man gör det, att inte ta ansvar för andras reaktioner utan bara hålla dig till det som är sant för dig. När du gör på det sättet utan att köra över andra eller i känslomässig frustration så kör du heller inte över dig själv, vilket man gör om man håller igen och inte riktigt vågar stå upp för sig själv. Finns det någon rädsla hos dig som gör att du just nu inte kommunicerar från hjärtat? Vad säger rädslan? Vad är det värsta som kan hända?  

☆ KRAM~KRAM~KRAM ☆

6 thoughts on “Veckans Välj ett kort

  1. Så skönt att du nu trappar ner och låter dig bara vara mer och mer ❤️????‍♀️ Ska jag också försöka efter denna stockholmshelg ? varmt tack för vägledningen, kort nr 1 blir en viktig påminnelse till mig idag ❤️?

    1. Hej ?‍♀️. Ja, det behövs ibland tills man har energi att ta nya tag ☺. Hoppas du får en fin utbildningshelg i Stockholm. Kram ?❤?

    1. Tack för att du kom hit igen ?☺?. Önskar dig också en fin helg! ?☀️⚘ Stor kram ?❤

  2. Låter klokt att trappa ned och bara vara lite mer? Tack fina för nr 2 och nr 3 som båda resonerar väldigt som alltid?❤ Varma kramar om dej❤

    1. ? Tack! Otroligt skönt att bara vara. När det är mycket omkring glömmer man det så lätt. Önskar dig en fin helg ☀️?. Kramar i miljoner ??????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *