Härlig stund mitt i hösten- Välj ett kort

Det mest spektakulära denna vecka förutom alla vardagsgrejer, var en fin stund med en fin vän. Vi har känt varandra väldigt många år, det måste vara mellan 15-20 år men av den anledning som kallas Livet så har vi liksom aldrig riktigt synkat. Du vet när man är på olika platser i livet och det helt enkelt inte går. Vi har skrivit till varandra ibland och haft lite “koll” på varandra på sociala medier.

Nu verkar Livet ha synkat ihop oss lite mer och vi träffades i hennes mysiga lokal för reiki-utbyte först och främst, som är det vi har riktigt-riktigt gemensamt. Sen kom vi på att det var massa andra saker vi ville testa och/eller öva på varandra på. Vi delar samma intresse för “kropp & själ” även om vi inte riktigt håller på med samma saker. Jag fick testa gongbad hos henne, något jag aldrig testat innan. Häftig upplevelse! Hon testade en annan sak som jag ville göra på henne- inspirerad skrift. Superspännande! Nu har vi bestämt ett nytt datum, vi hann givetvis inte allt vi ville, för man måste ju hinna prata vanligheter också. Tiden sprang ju givetvis iväg alltför fort…. 😀

För många år sen gick vi en schaman-trumbyggarkurs ihop. Det var verkligen en annorlunda upplevelse/helg. Från att gå ut i skogen med en såg, en kniv och hitta sitt eget trähandtag och trumpinne, till att hålla på med ett stoooort, blött skinn, tvinnade blöta remsor att fästa med, mäta hål och dra dessa blöta låååånga remsor på flera meter igenom till färdig trumma. Sist måla vilket inte heller va lätt (om man inte är bild/konstmänniska). Herrejösses! Tror jag gick igenom alla känslor som finns under den helgen :D. Resultatet på bilderna 🙂

Hur har din vecka sett ut? Vilket var det roligaste? Vilket var det tråkigaste? Hände det något annorlunda (lågt eller högt)? Balans eller rörigt? Vilka veckoreflektioner finns hos dig som rör ditt liv?

Önskar dig en harmonisk hösthelg. ♡ Välkommen tillbaka om 1 vecka. Fick reda på att det inte funkade att kommentera förra veckans inlägg, hoppas det funkar idag. Har kollat inställningarna och man ska kunna göra kommentarer så jag vet i ärlighetens namn inte vad detta kan bero på. Det är första gången det händer sen jag började blogga 2016.

♡ STOR KRAM från mig till dig ♡

VECKANS VÄLJ ETT KORT (fre-fre)

☆ för personlig & själslig reflektion☆
Oavsett om du väljer via siffra eller bild, så finns vägledningen längst ner i inlägget. Du behöver inte klicka på någon siffra eller bild, utan bara känna efter vilket/vilka du dras till. 

Känn om du dras till siffrorna 1-3 eller skrolla ner & välj via bild 1-3.
Eller tänk på en fråga som du vill ha vägledning/svar på.

Budskapet kan röra en eller flera områden av ditt liv- kropp och allt som ingår i vår vardag (hem, hälsa ekonomi, jobb, relationer). Men även DIG. Känn in var budskapet resonerar hos just dig med ett öppet sinne för alla sidor av dig/Ditt liv.

Du kanske dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Det kan vara så att du just nu har lite olika saker på gång inom dig/ inom olika områden av ditt liv.

Insikten kan komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det. Som att du kan känna att något stämmer men du vet inte hur/var det resonerar i dig/ditt liv förrän efter några dagar/närmaste framtid.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i Ditt liv/inom Dig just nu. Budskapet är en rådgivning/vägledning- ej någon spådom. Tack för idag! ❤

1.

2.

3.

Kort nr 1: Den här veckans vägledning handlar om att börja uppmärksamma var, när och med vem du triggas känslomässigt eller mentalt. Vad/vem är det som gör att du beter dig, säger eller gör sånt som egentligen inte är du? Och känner du dig fast i ett mönster med personer/situationer som bara upprepar sig. Vad finns det för lösningar och funkar dom lösningar du kommer på eller triggas du ändå känslomässigt, eller tvärtom? Vad inuti dig gör att du har svårt att befria dig ifrån detta/dessa mönster? Visst skulle det vara skönt att släppa dig själv fri, agera annorlunda? Det kan också finnas någon form av rädsla inblandad när man känner sig “fastbunden” i någonting upprepande som tar energi/gör att man inte mår bra. Istället för att tänka på situationen/relationen och vad du tycker om den/det kan du försöka komma på vad hos dig du skulle vilja göra/säga annorlunda emot hur du reagerar/hanterar/agerar i nuläget. Det är något som känns skönt istället för jobbigt. Det är något som finns gömt inom dig som egentligen är mer du, så var sann emot dig själv. 

Kort nr 2: Den här veckan är det din inre kraft som står i centrum. Tveka inte att sätta gränser, säga ifrån, säga nej. Eller stå upp för dig själv på andra sätt. Tveka inte för att du är orolig för vad andra ska tycka, tänka eller hur dom ska reagera. Du behöver stå upp lika mycket för dig själv som för andra. Du behöver vara lika snäll emot dig själv som du är emot andra. Du behöver lyssna på dig själv, bejaka dig själv och våga gå utanför din comfort zone om det behövs, för att vara din egen allra bästa vän. Att gå utanför sin comfort zone kan också handla om att tillåta/våga känna en instängd känsla. göra något som du tidigare inte vågat, förstå och förlåta dig själv osv. Det vill säga sånt som kan vara lite obehagligt men som du också vet skulle vara bra för dig.

Kort nr 3: Den här vägledningen handlar om att våga, att njuta, att chansa. Nästan som att “gå ditt hjärtat leder dig” och se vad som händer. Inte tänka för mycket utan bara lyssna inåt och lita på att din kropp och känsla kommer berätta för dig om något känns fel. Det handlar om att våga utan garantier och att faktiskt lita på att du själv inte kan ha facit men att du kan genom din magkänsla/intuition bedöma varenda grej innan du tar nästa steg. Det här är ett kort från Stora Arkanan vilket talar om att det är själen som talar, den DU är (inte alltid den du visar utåt)- som längtar efter något nytt, längtar hit eller dit, efter något eller någon. Undersök, upptäck och försök att inte tänka och räkna ut för mycket. Själens längtan blir ofta undanskuffad av vardagslivet men den finns alltid där under ytan. 

♡ Be around people who are good for your soul ♡

(Samtliga foto/bilder kommer antingen från gratissidan Pixabay.se eller från mitt privata fotoalbum.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *