Dagens runa och vad den vill säga

 

 

20161106_121517

 

I den här påsen bor mina runor. Jag köpte den på en hälsomässa i Skövde i mars. Jag har aldrig innan känt mig intresserad av runor men den där stickade påsen låg på ett bord och varje gång jag gick förbi drogs jag som en magnet till den. Jag kan säga nu efteråt att jag inte hade kunnat åka hem utan den ☺.

Det var jag och min gulliga son Romeo som var på hälsomässan och vimsade runt bland kristaller, ekologiska livsmedel och tarotkort, pendlar o provapå-grejer. Romeo fick en gratis färganalys. Vi skrattade gott både jag, Romeo o han som läste färger. Det stämde ju bra minsann ?. Romeo köpte fina stenar till sin samling o jag testade ansiktsmassagehealing…. Vi var helt slut efteråt av alla intryck o energier. Som tur var räckte det med att vi körde till Skara. Där kunde vi pusta ut o sova över hos min bästa dotter o svärson…. ???

Så till dagens runa, det är lätt att sväva iväg när man väl börjar ???….

20161109_132330

Runan Berkanan betyder “en ny början”…. Det kan vara en ny idé, en ny relation, ett nytt jag…. Nystart helt enkelt! Så titta inåt o lyssna på ditt hjärta. Se över om det är något du behöver rensa ut i ditt liv, det kan vara något så enkelt som att rensa ur en garderob  men även se över tankar, känslor, relationer o gamla mönster…. Ut med det gamla, in med det nya ?!

Kram ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *