Spännande energi

Det här med energier är inte alltid så lätt att hålla reda på ?. Är det min egen eller någon annans eller nåt som ligger “i luften” rent allmänt som jag känner av? Vårkänslor?

Känner en lättare energi. Pirrigt. Spännande. Som om något är på väg att hända.

Imorgon blir det en sån dag. Jag ska till den där andra staden och få ett viktigt besked om min utmattning. Jag har träffat lite olika sjukvårdspersoner på grund av att jag varit sjukskriven så länge på halvtid och det ändå inte blir bättre. Nervös. Läskigt. Har jag verkligen lyckats på alla dessa möten att visa vem jag är? Har jag verkligen sagt allt om hur jag funkar? Har jag missat nåt? Dubbla känslor….

Min man ska följa med. Jag ska äntligen få slippa köra. Jag ska sitta bredvid och spela musik och sjunga ???. Vi har tagit semesterdag. Vi ska gå på det där viktiga mötet och sen ska vi luncha och gå på stan. Vardagslyx!

På grund av detta känner jag mig lite här & där, lite hipp som happ. Så får det vara då. Något måste dom ju kommit fram till, så trevliga och duktiga som dom verkade vara, både läkaren, arbetsterapeuten och psykologen…. ?

By the way, jag har precis anmält mig till Joyvoice-kören till höstterminen. Energiboost. Bäst att hänga på när man väl har hittat nåt sånt ?.

Vad har ni för saker som ger energi? Egna? Tillsammans med andra?

Här kommer en fin, liten dikt och därefter Dagens kort!

“Det är omöjligt, sa Tvivlet

Det är farligt, sa Rädslan

Det är onödigt, sa Förnuftet

Prova ändå, viskade hjärtat”….

 

 

BUDSKAPET: Du är bra precis som du är. Det finns ingenting du behöver göra eller säga, fixa eller styra upp. Du behöver bara vara du med din alldeles egna, unika energi. Bakom alla tankar och sus och brus och vardagsgrejer så finns ditt hjärta. Ditt sanna jag som har svar på det du behöver veta. Lyssna på det och utgå därifrån. Idag är allt precis som det ska. I naturen finns massor med ljus, grön energi (hjärtchakrat) som du påverkas av medvetet eller omedvetet. Var i ditt innersta och känn lugn och harmoni och andas sen ut den känslan i din dag.

KRAM ?☘????

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *