Blandade känslor

Frågan är om det är fullmåne på G?! ? Har sovit så himla dåligt och brukar göra det nån/några dagar innan…. Har inte koll på fullmånens tider men det känns troligt….

Förra veckan fick jag svar på lite angående mitt utmattningstillstånd. Det var nervöst, det där mötet. Så är det ju alltid när man är rädd för att inte bli lyssnad på eller förstådd. Samtidigt en stor lättnad för det har varit en lång process, väntetid och åter väntetid på nästa tid….presentera sig själv, våga säga som det är, plus att behöva åka till en annan stad för att få det där svaret. Visserligen inte jättelångt bort men ändå…. Det krävs så mycket fokus och energi i trafiken och det ger en otrolig trötthet efteråt.

Nu återstår att se vad som händer. Det blir säkerligen en del möten med sjukvård, fk, jobb osv. Lite skrämmande att gå ur en process och rakt ut i ovisshet ???. Ovisshet är något jag för övrigt ogillar starkt. Det skapar för mycket rastlöshet och oro. Bättre när saker och ting fallit på plats, svar på saker är glasklart…. Men ibland kan man inte styra tiden och vägen dit hur gärna man än vill…. Ibland finns inga genvägar helt enkelt, fast man vänder ut och in på sig själv för att hitta några…. ???

Jag känner inte för att skriva så mycket om resultatet/svaret eftersom jag behöver landa och förstå det lite bättre själv. Men när jag väl har koll på läget så berättar jag lite mer….

Vardagliga saker som hänt sen sist:

Min mor bjöd mig på lunch. Min plan är att bjuda tillbaka innan semestern ??.

Minipajer & sallad….

Min barndomsbästis som jag skrivit om i tidigare inlägg (En värdefull vänskap är lika med en värdefull länk i livskedjan) kom hastigt och lustigt och hälsade på i lördags ?. Hon stannade i 1 dygn men det kändes som en vecka! Mysko måste jag säga! Tyckte vi “hann med” en hel del men det ändå inte tillräckligt. Mysko det också tycker jag.

Slutligen har jag varvat med att vara både glad, ledsen och arg. På och för lite olika saker. Men det är ju liksom standard varje vecka. Ingen storslagen nyhet direkt ???.

Och den som orkat läsa ända hit ?, välj ett kort mellan 1-3 som du dras till, scrolla ner och läs budskapet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1: Något helas/läker i ditt liv. Det kan vara känslomässigt eller mentalt. Det kan vara en situation eller en relation. Något är på väg att lösas och det är du själv som känner/kommer på hur detta ska ske.

Kort nr 2: Det är något du behöver rensa ut och göra dig fri ifrån. Rensa i röran som det heter. Det kan vara en relation, en situation, en gammal vana. Det kan vara något sak i ditt hem. Det kan vara att städa förråd, garderob. Det kan vara att rena din kropp på något sätt. Ut med det gamla, in med det nya.

Kort nr 3: Lyssna inte så mycket på vad andra tycker och tänker. Och speciellt inte om det gäller dig. Gör något som ger dig en känsla av frihet. Våga något. Var modig på något. Gör inte som du brukar av rädsla för vad andra ska tycka och tänka. Även om det är ovant, gör något du känner för. Du behöver inte berätta det för någon, det ska vara för din egen skull.

Kram ??????????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *