Båda sidorna av myntet- Välj ett kort

Ibland hamnar jag i perioder där jag är båda sidorna av ett mynt. Då det känns som jag står lika mycket för det ena som för motsatsen. På båda sidorna finns lika starka argument och jag tror på dom alla lika mycket. Jag känner för dom alla och står upp för varenda en.

Ibland hamnar jag i perioder när jag känner mig splittrad. Då det känns som jag inte riktigt vet vem jag är och vad jag egentligen tycker. När motsatser låter lika bra. När motsatser känns lika sanna, då är det minsann inte så himla lätt ?. Den ena sidan har både plus och minus likaväl som den andra. Och hur lätt är det att ta något som helst beslut utifrån en sån förutsättning? ?

Det här vill jag verkligen kan jag tänka om en specifik grej. I nästa stund börjar jag tänka på hur jag ska genomföra det och då hittar jag nåt som känns tråkigt, jobbigt eller inte går att genomföra just nu. Då kanske det inte var “rätt” trots allt, eftersom ett alltför stort motstånd inte är lönt att lägga tid och energi på. Å andra sidan kan ett motstånd vara peppande och ge energi men då tänker jag ändå att det måste finnas nån slags glöd och stark vilja inblandad, som gör att man gärna vill komma över det där hindret.

Ibland hamnar jag i perioder när jag är båda sidorna av ett mynt. Måste verkligen påminna mig själv om att det är helt okej att inte göra nånting i det läget. Försöka att bara vara, tills något annat/nytt visar sig som gör det lättare att “välja sida” och bara hålla mig till en sanning. Stopp i lagens namn…. Var sak har sin tid…. Att lära känna hela mig själv, för att göra mig hel är nog egentligen det svåraste jag nånsin gett mig in på.

Välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Inom vilket område av ditt liv passar det in? Vi har så otroligt många tårtbitar som vårt liv består av. Vilka är dina? Familj, vänner, hem, ekonomi, kropp, själ, hobby, jobb, känslor, tankar osv…. Välkommen tillbaka om 1 vecka. Kram ❣❣❣


Kort nr 1: Du har lagt ner en hel del tid och energi på att stå upp för dig själv, lyssna på dig själv och ta beslut som ibland har varit jobbiga att ta. Du har fått en hel del insikter på vägen som gör att du förstår dig själv och är mån om dig själv på ett sätt som du kanske inte tidigare varit. Och du är beredd att göra det som krävs för att fortsätta hålla din egen energi. Genom saker du gått igenom kan det vara så att du inte riktigt litar på andra människor och är försiktig med på vad/vem du ger energi. Du är inte beredd att försaka dig själv för någon och/eller något annat igen. Du har jobbat hårt för att komma där du är idag. Fortsätt lyssna på din inre röst/intuition som alltid visar dig vägen och håller dig kvar i din egen energi.

Kort nr 2: Du hamnar i ett lugnt och balanserat tillstånd både känslomässigt och mentalt. Du vet att dessa två aspekter behöver vara i balans och tar inga beslut och/eller agerar innan det känns helt rätt. Just nu föredrar du att bara vara/njuta av denna inre stillhet, trots att det kan vara svårt att ibland behålla det tillståndet i vardagens sus och brus, som kan upplevas störa dig. Om det är något speciellt som pågår i ditt liv just nu så avvakta ett tag tills tankar och känslor balanseras. Det kan även vara så att du inte känner dig så social för tillfället och hellre vill vara för dig själv. 

Kort nr 3: Det finns en känsla av uppgivenhet. Som att det är för mycket du behöver ta tag i och göra någonting åt. Både praktiskt och känslomässigt, kanske även saker du är orolig/rädd för att ta tag i. Du känner dig kanske uppjagad också. Olika känslor som gör att du känner dig uppgiven och inte vet var du ska börja eller hur du ska fortsätta. Du är inte riktigt i kontakt med dig själv och behöver hitta tillbaka till den du är, utanför alla känslor och yttre saker som drar i dig på olika sätt. Om du försöker tänka logiskt kanske en känsla kommer in och tar över. Just nu är det bara du som kan göra något, minsta lilla räknas för att du ska hitta tillbaka till dig själv. Den ena leder sen till det andra och detta är en övergående fas som kommer lösa sig/passera.

KRAM <3

2 thoughts on “Båda sidorna av myntet- Välj ett kort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *