Glad Midsommar- Välj ett kort

Gå ut och ställ dig- mitt i Livet

Här är du, just nu- på jorden

Sommar

Du är här, i varma vinden

I allt det gröna

I solen

Under den blå himlen

Sommarsolstånd

Gå ut och sätt dig eller lägg dig- eller varför inte stå- varsomhelst

Det behöver inte alls vara nåt magiskt, hemligt ställe i naturen

Vi människor har en förmåga att krångla till saker och ting

Varför? Det kommer en dag när vi vet att allt var egentligen enklare än vi trodde

Man behöver inte alls göra och vara som andra

Om jag inte vågar vara jag, vems ska jag vara då?

Naturen är utanför din dörr, punkt slut

Oavsett om du bor i en stor eller liten stad

Ute är ute, så enkelt är det

Blunda eller titta, välj själv

Men INTE tänka

Så fort en tanke kommer, fokusera din uppmärksamhet till ljudet av dina andetag eller luften du drar in- antingen det är genom munnen eller näsan- i den takt som passar just dig

Så…. bra…. Stanna kvar…. För livet är här, livet är nu…. ❤

~ GLAD MIDSOMMAR ~

Om du har lust, välj ett kort mellan 1-3. Välj ett kort du dras till, skrolla ner och läs budskapet. Inom vilket område av ditt passar det in? Om du tänker dig att ditt vardagsliv är uppdelat i olika tårtbitar, vad skulle dom heta och hur många skulle det bli? Du kan välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv, välja för en speciell dag/vecka eller bara allmänhet för just nu….

Om du har lust att läsa min blogg igen är du välkommen tillbaka om en vecka ??! Tack för idag ❣❣❣.

Kort nr 1: För tillfället är det som att du inte ser klart. Som att du håller fast dig själv i gamla tankemönster som “känns” som att du inte kan förändra. Det kan kännas som att du varken vet ut eller in och som det är lite för mycket att hålla reda på, för rörigt i tankarna. Det kan också vara så att andra människor i din omgivning gör dig osäker med sina olika åsikter. Dina känslor/din intuition/din sanning behöver du lyssna till, detta kan lätt bli bortglömt när man är för mycket i huvudet. Vad är egentligen viktigt för dig och vad är ditt, vad är andras? Försök hitta “hem” till dig själv, du kan ha tagit in för mycket av andras energier eller håller dig själv kvar i gamla egna som inte längre är nödvändiga. 

Kort nr 2: I allmänhet är läget stabilt. Du har saker och ting under kontroll. Markera och sätt gränser för det som är ditt/det som är viktigt för dig, vare sig det är materiellt, ekonomiskt, fysiskt eller nåt annat i din vardag. Det kanske har varit så ett tag så du nästan känner dig uttråkad. Vågar du släppa lite på den här “kontrollen”? Håll inte heller fast vid något för “sakens skull” utan var öppen för nya möjligheter/förändringar. Ha tillit till att den trygghet/stabilitet du känner finns kvar även om du släpper taget litegrann.

Kort nr 3: Det här kortet handlar om kärlek, närhet och trygga relationer, oavsett vad det är för relation. Gemenskap och att våga ge av dig själv även om du blivit sårad någon gång tidigare. Det handlar också om att du känner dig mer hel känslomässigt, kanske du läkt/läker/kommer/kommit över något/någon och du känner livsglädje igen. Man kan känna sig nöjd och glad men detta förstärks om man delar det med andra, familj, partner, vänner, djur osv. Du väljer att vara tillsammans med andra människor där man både ger och tar, som inte dränerar dig på energi. Vilken skillnad det är!

♡♡♡KRAM♡♡♡

2 thoughts on “Glad Midsommar- Välj ett kort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *