Nuläget- Välj ett kort

Inget händer

Allt står stilla

Som att hålla ett andetag

Jag får inga klartecken

Inga svar på några frågor

Inget utanför mig är annorlunda 

Allt verkar vara som vanligt

Jag börjar undra om jag hittat på

alla saker jag hört och sett

Som jag känner att jag vet & är så säker på

Det där som kändes så stark och sant verkar ha lösts upp i tomma intet

Det är ju inte alls längesen allt kändes självklart

Av det jag hörde och såg och förstod

Tålamod, det är klart att jag ska ha det nu

Var bara som vanligt, gör det du ska-  säger jag till mig själv

Inget händer

Allt står stilla

Men under ytan, djupt inne

Pågår en dragkamp mellan tvivel och tillit

Kanske bäst att bara kasta mig ut i det världsliga och vanliga

För att undvika att överanalysera något som ändå inte kan förklaras med ord

Inte än i alla fall

Just nu känner det som jag försöker fånga moln som glider förbi

Var sak har sin tid säger jag till mig själv

I den livlinan håller jag nu- när ingenting händer och allt tycks stå still

VÄLJ ETT KORT

Välj en siffra mellan 1-3 som du dras till, skrolla ner och läs dagens budskap. Du kan även välja att tänka på en fråga som rör något område av ditt liv. När du läser budskapet känner du också vad i texten du dras till och kan därmed få nån insikt/aha-upplevelse.

Det kan också vara så att du dras till olika kort, då är det något i varje budskap som vill ha din uppmärksamhet. Kanske det är så att du just nu har lite på gång inom olika områden av ditt liv också.

Ibland kan insikten komma i efterhand, även om du inte relaterar till budskapet precis när du läser det.

Dagens budskap kan ha energier med sig från både närmast föregående dagar och efterföljande, beroende på vad som pågår i ditt liv/inom dig just nu. Och kom ihåg, inget är hugget i sten, tack vare människans fria vilja. Vi kan ta till oss, förneka, få insikt, slå ifrån oss och erkänna om vartannat. Budskapet är en rådgivning/vägledning. Tack för idag 🙏💖!

Kort nr 1: Du behöver lyfta dig över tankar som antingen håller dig fast, inte leder någonstans eller bara rent allmänt finns där av vana eller inte är relevanta. Finns det några tankemönster du kan göra dig av med som faktiskt hindrar dig. Det handlar om att se saker ur ett högre perspektiv, kanske inte lägga så mycket vikt vid vissa saker som faktiskt påverkar dig i form av att du börjar fundera för mycket. Det kan vara något i dig själv som känns som en “sanning” eller omständigheter/andra människor som triggar dig att börja fundera. Genom att se över vad du egentligen har för tankar, varifrån dom kommer och om dom är nödvändiga så kan du hitta sätt att “tänka om”. Mental röra behöver också rensas så att den mer bestämda klarheten kan få ta plats.

Kort nr 2: Rena, rensa på alla plan som går. Känslor, tankar, relationer, materiella saker osv. Våga känn efter vad du faktiskt inte mår bra av och/eller inte är intresserad av. Ibland behöver inte mycket mer än att du blir medveten om det och då automatiskt gör en förändring. Det kan även vara så att det finns saker du behöver säga som inte sagts, saker att slänga som du inte tycker om och/eller aldrig använder eller till och med blir irriterad på, även om det bara är en materiell sak som bara står nånstans. Allt sånt, oavsett vad det handlar om- är till priset av din egen energi. Vad behöver rensas/avslutas inom olika områden av ditt liv? Var ärlig emot dig själv, vissa saker kräver mod och kan också ta tid att rensa men det gör inget. Vad/vem gör dig lätt och glad till sinnes? Vad/vem gör dig låg och trött? 

Kort nr 3: Det ljusnar överlag och du kan känna både lättnad och tacksamhet. Det som varit tidigare, som varit lite tufft/utmaning har du nu med dig som en erfarenhet. Det är också viktigt att släppa saker när dom är färdiga och i det ligger också lärdomen om hur/vad du inte vill upprepa. I backspegeln är det lätt att säga hur man kunde gjort annorlunda och just där finns insikten. Det finns ofta en orsak till att du inte gjorde som du efteråt önskade, så nu är det dags att tacka för den insikten och se framåt. När du släpper det som varit, går ur den bubblan så gör du plats för nya idéer och känslor som ger dig en nystart. En ny fas inom dig och/eller inom något område av ditt liv är påbörjad/påbörjas inom det närmaste.

Tack för idag Kram

meenakshi

4 kommentarer

 1. Jag tänker på ”mellantiden” när jag läser det du skrivit💕
  Tack för passande budskap. Jag lovar rensa lite till😊
  Ha en skön helg🍃🌺🍃Kram

  • 😍 Jaha, du fick det kortet ☺😉. Ja, alltid hittar man nåt att rensa ut 😁 som känns meningslöst eller onödigt. Önskar dig en fin helg 🎉. Stort tack för din support idag 🙏💖. Kram 🤗

 2. Nånstans ”mellan” kort 1 och 3. Börjar släppa jobbiga tankar/känslor som ”styrt” mig en tid. Tack Hanna, kram 🤗❤️

  • 🙏💖 Vad skönt att du är så medveten om var du är mitt i det hela. Någonstans underlättar det ändå. Tack själv för samtalet idag & för att du läste bloggen.
   Massa kramar 🤗💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *